новиниСъбития

Без спирка! Pulse с трети нов обект за 3 месеца: Pulse Serdika Center (СНИМКИ+ВИДЕО)

Нова спортна локация ще радва столичани от днес. С бляскаво коктейлно парти отвори врати дългоочакваният от цяла спортуваща София – Pulse Serdika Center. Клубът се намира на ниво +3 в едноименния мол.

На събитието присъстваха редица популярни личности, спортисти, мениджмънтът на компанията, текущи клубни членове на веригата и бъдещи клиенти на новия център. Pulse не изневери на стила, в който открива обекти. И този път програмата включваше DJ на живо, live sax и още много изненади.

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/v4zmD2Oe1jo?si=AT-3sIxoJZzw235P“ title=“YouTube video player“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share“ allowfullscreen></iframe>

Pulse Serdika Center разполага с всички зони, нужни за пълноценен и активен тренировъчен ден – протеинов бар с богат асортимент от добавки и здравословни храни и напитки, кардио и силова зона, оборудвана с последните серии на популярните производители на фитнес оборудване и функционална зона с разнообразие от аксесоари и уреди за кондиционни и стречинг занимания.

Очаква се скоро там да се провеждат Cross Training и P.BoxX занимания в специално обособена открита зона, уникална за клубовете Pulse. Клиентите ще могат да се възползват от 2 часа безплатен паркинг в Serdika Center, като най-удобно разбира се е ниво +3, където може да паркирате на метри от главния вход.

 

 

Pulse Serdika Center е трети нов обект Pulse за едва 3 месеца. В началото на октомври Pulse отвори фитнес в Студентски град – Pulse Vitosha, а няколко седмици след това заработи и Pulse Exclusive – намиращ се до The Mall.

С изключителния си темп на развитие компанията вече има покритие в почти цяла София, като потребителите на услугите на Pulse винаги имат клуб на не повече от 15 минути от себе си. Веригата продължава разрастването си и извън столицата, като съвсем скоро ще открие и обект в Стара Загора.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »