новиниСъбития

Ива Атанасова водещ на бляскавата новогодишна гала вечеря край Рилския манастир

Красивата блондинка Ива Атанасова, известна от телевизионния ефир ще отпразнува Новогодишните празници на метри от величествения Рилски манастир.

В ролята на водеща Ива събира изключително стилни и изискани гости от Македония,Сърбия,Гърция и Румъния. За визията на Атанасова ще се погрижат майстора на четките Цецо Андреев, както и екип от стилисти,които ще превърнат водещата в кукла Барби. 

Известната водеща само преди броени дни стартира нов тв проект Блондинка по news24-7 .

През януари 2024 Ива подготвя бляскавите награди VIP Awards в столицата. 

Новогодишната нощ Ива Атанасова ще прекара със семейството си в Рилец спа резорт, където освен специален гост,ще бъде и водеща на празничната програма. 

На 1 януари в Светата обител Рилския манастир Ива Атанасова със своите родители ще присъстват  на литургията за здраве. 

Ива Атанасове ще отседне в Рилец Резорт & Спа, който  е напълно реновиран, луксозен хотел посреща гости от декември 2017 година. Външният му облик естествено се вписва в обкръжаващата го природа, а интериорът следва съвременните тенденции в обзавеждането. Той е наследник на стар туристически обект, който едва ли някой ще разпознае в модерната функционална и стилна сграда. 

Комфортната атмосфера и луксът са подкрепени с професионално обслужване от невероятен екип, приготвена вкусна  храна и богати спа възможности, споделя Диди Калъмбова собственик на хотелския спа комплекс.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »