Личностиновини

„Български графолог от Пловдив. Къде го намерихте, наистина? Браво на вас!“

Президентът на опозиционната Партия на свободата и справедливостта Драган Джилас разкритикува предложените членове на новото правителство днес в сръбския парламент, като обиди не само кандидатите за министри, но и съседната държава – България. 
С изказването си за кандидата за първи заместник-председател на правителството Синиша Мал Джилас отново демонстрира арогантността си, поставяйки под въпрос експертизата на български специалисти в определени области, само защото не са от столицата. 
„Синиша Мали да бъде първи вицепрезидент и министър.“ Той е идеален, няма никакви афери, г-н Вучевич е прав. Българите казаха, че е фалшификат, български графолог каза, че подписите са фалшиви. Е, това е краят на шегата. Не български графолог от София, а български графолог от Пловдив. Къде го намерихте, наистина? Браво за вас“, каза Джилас. 
С това изказване от парламентарната скамейка Джилас обиди всички граждани на България, които не са от София, професионалната професия и държавата България, като показа, че за него те са граждани втора категория, както обикновено смята за всички граждани на Сърбия извън нея на Белград. 
Джилас очевидно не може да понесе разцепването на коалицията си и все по-сигурния провал на тези местни избори, в които партията му дори е допусната до участие, така че не избира кого да „удари“. За сетен път той постави личните разочарования пред националните интереси, обиждайки съседите си и без да се интересува от факта, че Сърбия и България никога не са имали по добри отношения като през последните няколко години.
Хората от тази професия са били винаги професионалисти, не еднократни са доказвали това с много труд през годините, най малкото е невъзпитано за човек искащ да управлява една силна държава каквато е Сърбия, да поругава честния труд на хората от тази професия!

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »