новиниФилми и сериали

Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през март 2024 година

Телевизионните канали Discovery, TLC, Investigation Discovery (ID), HGTV, Food Network и HBO отново ни предлагат завладяващи нови заглавия и завръщащи се със свежи сезони любими поредици.



Най-новото от Discovery е „Агресия на пътя“, в което яростта на разгневени шофьори ще ни остави без думи. По TLC пък ще пробваме булчински рокли, ще сваляме килограми и ще надникнем в дневниците на двойките от „90 дни до сватбата“. По ID ще разследваме криминални случаи, а на въпроса защо съдбата лиши публиката от някои от най-обещаващите звезди на Холивуд, ще търсим отговор във втория сезон на „Смъртоносната слава“. За пореден път ще се доверим на умелите строители от поредиците по HGTV, които преобразяват всяко пространство в мечтания дом.

По HBO и този месец късните вечери в четвъртък са посветни на документални заглавия, а филмовите предложения включват една история по истински случай за авторката на „Как да убиеш съпруга си“, която по-късно е обвинена в… убийството на собствения си съпруг.

Ето и селекцията ни от най-интересното по телевизионните канали на WBD:



Треска за злато: Мътна вода, сезон 7 (12×60) от 26 март, вторник, 22:00 часа. Дакота Фред и синът му Дъстин рискуват живота си, за да забогатеят от злато, а стремежът им ги отвежда дълбоко под водите на един от най-буйните потоци на Аляска.

Голи и уплашени, сезон 10 (12х60) от 25 март, понеделник, 21:00 часа. Двама напълно непознати трябва да оцелеят 21 дена без храна, вода и дрехи в пустинята – голи и уплашени.

Агресия на пътя (8х30) от 31 март, неделя, 22:00 часа. Разгневени шофьори са заснети на камера в спиращи дъха моменти на пътна ярост. Всеки епизод включва множество интервюта от жертви или свидетели на агресивно поведение.

90 дни до сватбата: Дневниците, сезон 5 (8х60) от 6 март, сряда, 22:00 часа. Докоснете се до най-интимните моменти на двойките от 90 дни до сватбата, докато се справят с нови предизвикателства в отношенията си и достигат до важни житейски етапи.

Кажете ДА на булчинската рокля, сезон 21 (6х60) от 12 март, вторник, 21:00 часа. Във водещия в света булчински салон Kleinfeld Bridal, ще станем свидетели отчасти на модно шоу и отчасти на семейна терапия. Консултантите по облеклото ще гарантират, че всяка булка е напълно доволна от визията си за най-важния ден от живота ѝ.

Малки хора – свят голям, сезон 16 (10х60) от 25 март, понеделник, 21:00 часа. Справяйки се с последствията от продажбата на фермата, Мат изненадва всички, когато предлага брак на Карин. Ейми се опитва да събере всички заедно, като организира кампания за набиране на средства във фермата, а животът на Зак и Тори се преобръща с главата надолу заради нуждата от спешна операция.

Моето 300-килограмово тяло, сезон 10 (22х60) от 29 март, петък, 21:00 часа. Пациенти с болезнено затлъстяване се стремят да отслабнат чрез диета и стомашен байпас с помощта на д-р Юнан Ноузарадан.

Записи от разследвания на убийства, сезон 6 (10х60) от 20 март, сряда, 22:00 часа. Зрителите стават част от разследвания на убийства, като гледат необработени реални кадри от камерите на полицаите.

С камера на ревера, сезон 5 (20х60) от 6 март, сряда, 23:00 часа. Реалните кадри от малките полицейски камери показват с какво се сблъскват полицаите. Патрулирането може да е всичко друго, но не и рутина.

Пола Зан разглежда случая, сезон 12 (16х60) от 28 март, сряда, 22:00 часа. Ветеранът журналист Пола Зан излиза от студиото, за да разнищи криминални казуси, като представя гледната точка на най-близките до случая.

Смъртоносната слава, сезон 2 (8х60) от 15 март, петък, 22:00 часа. Вдигаме завесата, зад която се крие зловещата страна на славата и знаменитостите, докато следователите разкриват шокиращи истински истории зад възхода, падението и убийството на някои от най-обещаващите звезди на Холивуд.

Меган Дъ Стелиън срещу Тори Ланес: пет изстрела (2х60) от 15 март, петък, 23:00 часа. През 2020 г. рапърът Тори Ланес прострелва и ранява американската хип-хоп певица Меган дъ Стелиън. В поредицата ще разгледаме гледната точка и на двамата и защо Тори продължава да твърди, че е невинен, а Меган бива нападната в социалните мрежи, въпреки ужасяващото преживяване.

Рико идва на помощ, сезон 2 (х60) от 2 март, събота, 22:00 часа (9×60). Изпълнителят Рико Леон разрешава конфликти между изпаднали във финансови затруднения собственици на жилища и наетите от тях строители, за да превърне строителните кошмари в домове-мечти.

Ремонти в нашия град, сезон 7 (20х60) от 12 март, вторник, 23:00 часа. Съпрузите Ерин и Бен съживяват малкия си роден град в Мисисипи с модерни и достъпни актуализации на исторически домове.

Звезден подарък (16х60) се завръща за трети сезон от 25 март, понеделник, 22:00 часа. Дрю и Джонатан Скот помагат на американски звезди да засвидетелстват благодарността си към близките си, като ремонтират домовете им.

Сладкарски шампионат за деца, сезон 12 от 1 март, петък, 18:00 часа (10×60). 12 деца пекари влизат в надпревара по приготвяне на вкусни лакомства, вдъхновени от най-хубавите моменти в училище, с надеждата да станат ръководители на класа по печене и да спечелят наградата от $25 000!



Битка с известен готвач, сезон 3 от 23 март, петък, 18:50 часа (12×60). Еди Джаксън предизвиква любители готвачи да се изправят в интензивно готварско съревнование срещу известни готвачи. За да изравни шансовете, аматьорът в кухнята се нуждае само от един глас от комисия от произволни дегустатори, за да си тръгне с наградата от $5000.


Сладкарски шампионат за деца, сезон 12 от 1 март, петък, 18:00 часа (10×60). 12 деца пекари влизат в надпревара по приготвяне на вкусни лакомства, вдъхновени от най-хубавите моменти в училище, с надеждата да станат ръководители на класа по печене и да спечелят наградата от $25 000!

Битка с известен готвач, сезон 3 от 23 март, петък, 18:50 часа (12×60). Еди Джаксън предизвиква любители готвачи да се изправят в интензивно готварско съревнование срещу известни готвачи. За да изравни шансовете, аматьорът в кухнята се нуждае само от един глас от комисия от произволни дегустатори, за да си тръгне с наградата от $5000.

Три последователни седмици в четвъртък ще можем да гледаме документалната поредица от специални епизоди за убийствата на 3 млади жени, а последната четвъртък вечер от месец март е посветена на спортния документален филм на HBO „Непобедената Татяна Суарес“ за огромния талант и забележителната издръжливост на една жена, която вдъхновява следващите поколения спортистки към съвършенство.

Убийството на Каролайн Крауч: специален епизод, 7 март, 22:30 часа. Млада жена се влюбва до полуда в пилот. Но след раждането на детето им се случва трагедия. Експертите разкриват истината.

Убийството на Грейс Милейн: специален епизод, 14 март, 22:30 часа. Анализатор на езика на тялото, експерт по лингвистика и съдебен психолог проучват главния заподоздрян за убийството на британската туристка Грейс Милейн.

Убийството на Габи Петито: специален епизод, 21 март, 22:30 часа. Онлайн мечта. Истински кошмар. Експерти по език на тялото, лингвистика и психология изучават полицейска камера и знаците, които сочат към убийството на Габи Петито.

Непобедената Татяна Суарес, 28 март, 22:30 часа. Непоклатимият дух на MMA състезателката Татяна Суарес ѝ помага да се върне към спорта след 4-годишна пауза заради контузия.

Акцентите при филмовите петък вечери пък са трилърите Интернешънъл с Клайв Оуен и Шивачът от Панама с Пиърс Броснън, но и филмът, базиран на истински случай, за авторката на „Как да убиеш съпруга си“, която по-късно е обвинена в… убийството на собствения си съпруг.

Как да убиеш съпруга си, 1 март, петък, от 21 часа. Филмът, базиран на истински събития, разказва за Нанси Крамптън-Брофи – 68-годишна авторка на романи, която през 2011 г. пише есето „Как да убиеш съпруга си“, а през 2018 г. е изправена пред съда по обвинение, че е застреляла и убила съпруга си – Даниел Брофи.

Интернешънъл, 22 март, петък, от 21:00 часа. Агентът на Интерпол Луис Селингър (Клайв Оуен) и адвокатката Елинор Уитман (Наоми Уотс) трябва да проучат влиятелна световна банка. Те откриват нелегална дейност, пране на пари и изнудване на различни правителства и са готови да изправят отговорните за това пред правосъдието. Но дали банката е лесна плячка или ще се окаже твърде голяма хапка за двамата амбициозни професионалисти?

Шивачът от Панама, 29 март, петък, от 21:00 часа. Безмилостен и изкусителен британски шпионин, Анди Оснард (Пиърс Броснън) е изпратен в Панама за наказание. Но той си има тайно оръжие — Хари Пендъл (Джефри Ръш), бивш дребен измамник, преоткрил себе си като популярен шивач на богатите и известните в страната. Освен с костюмите си, Хари е прочут и с умението си да съчинява невероятни истории. Но когато приказките на Хари излизат извън контрол, задвижват поредица от непредсказуеми събития…

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »