новиниСъбития

Есенният панаир на Бизнес лейди клуб Пловдив създава нови бизнес възможности

Вдъхновяващи бизнес дами, собственици на бизнес и предприемачи се събират на Есенен панаир, който ще се проведе на 28 ноември в хотел Санкт Петербург, Пловдив. Организатор на събитието е Бизнес лейди клуб Пловдив, а тази година ще се проведе неговото второ издание. Водещата цел на лейди организацията е подпомогнато и насърчаването на дамската предприемаческа дейност, а това събитие е естествено продължение на тази визия.

 

Събитието обединява енергията и визията на успешните лидери в бизнеса, предлагайки уникална възможност за получаване на нови знания, нетуъркинг и мотивация. Есенният панаир ще даде възможност на участниците да разкажат своята история на успеха, да споделят безценен опит и да представят своите иновативни продукти и услуги. Гостите на събитието ще имат възможността да се запознаят отблизо с поне 30 различни бизнеса, които ще бъдат изложители в експо зоната. Освен получаването на полезна информация, създаването на нови бизнес контакти и намиране на нови партньорства, посетителите ще имат възможността да се включат в томбола с награди.

 

След изложението ще се проведе Нетуъркинг гала вечеря със специално подбрано четиристепенно меню, завладяваща шоу програма и много подаръци. Събитието е отворено за всички членове на Business Lady Club Пловдив, както и за всички приятели от бизнеса, които искат да разширят своите бизнес контакти.

 

Възползвайте се от възможностите, които Есенен Бизнес Лейди панаир 2023 дава като направите нови бизнес контакти и създадете ключови партньорства в различни сектори на бизнеса.  Регистрирайте се и запазете своето място до 23.11.2023 г. тук: https://forms.gle/Htmv5Q57uoPprZiS7

 

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »