Личностиновини

Една от най-красивите ни екзотични миски се бори за България на Мисис Европа 2023

Мисис България Манита Вартан ще представи до дни България на Международната сцена на „Мисис Европа“, която ще се проведе в Истанбул.

„Изключително развълнувана съм от предстоящото ми участие като представител на България на международната сцена. достойно представя на моята родина.“ – споделя миската.

Конкурсът „Мисис Европа“ събира на една сцена красавиците от Стария континент.

За националния кръг , Манита ще дефилира с автентична родопска носия, с накити от преди Освобождението знаете от пловдивската фирма Пен Силует. Роклите за конкурса се пазят в тайна.

„До последния момент ще заложим на няколко модела, специално изработени за мен, като изборът ще се направи в последния момент по моите съображения и на екипа ми. Затова няма да издавам подробности, няма да бъде изненадващо.“ споделя Манита.

Предимството и пред останалите е нейната индивидуалност. През последната година се провеждат много конкурси за таланти и за красота на международната сцена – Париж, Атина, Варшава, Барселона.

„Самата аз организирам подобни събития на концерти за таланти, като най-добрият ми проект е конкурсът „Принцеса и Принц Юнивърс България“, който е част от веригата на г-жа Меги Савова.“, подобрява Манита.

През 2022 г. Пловдивчанката Манита Вартан печели конкурса „Мисис България Интернешънъл“. Истинска огън жена – талантлива и вдъхновяваща, тя владее 6 езика и има солидно образование.

В миналото е била част от две модни агенции. През 2023 г. Манита печели и титлата „Първа дама на България“, за дейностите и във връзка с талантливи деца. Лице е на клиника за красота и регенеративна медицина както и няколко модни бутика.

Фенове оприличават Манита на българската версия на Ким Кардашиян.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »