новиниСъбития

Първото издание на Faces and brands Awards отличи най-успешните лица и брандове на година

Новата звезда на „Пайнер“ красивата Малена заслужи  безапелационно отличието „Секс символ на годината“. Крехкото и талантливо създание на машината за хитове Планета тв изви ангелски глас.

Диетоложката на звездите Енджи Касабие с приз за здравословен живот, статуетката взе нейния съпруг Рабих ел Зейн – Мистър Ливан и собственик на бутиков фитнес и здравословен лайфстайл център. 

Популярни личности от светския живот у нас, както и представители на утвърдени брандове се събраха за церемонията по връчването на наградите „Faces and brands Awards“ – Лица и брандове на годината 2023. 

Бляскавото събитие събра над 300 Вип гости и се проведе на 20 септември в столичния хотел „Милениум“  в  прегръдките на комфортния игрален комплекс Palms Royale Sofia – Black and white, организирано от Ива Атанасова и Атанас Лазаров , от години доказали се  в светските среди със събитията, които организират- този път среща популярните личности и бизнеса.

Младата звезда на театралната сцена Елеонора Иванова  получи съвсем заслужено отличието „Лице на българското кино“.

Изкусителната Марешка Бардем, позната и като участник в конкурса „Мис Плеймейт“  си тръгна с  приза за „Лице на руския хип хоп в България“, а една от най-обещаващите нови звезди на „Пайнер“ – Малена блесна в оспорваната категория за „Музикален секс символ“. Красивата блондинка зарадва гостите на събитието и със свое музикално изпълнение, което бе и кулминацията на вечерта.

Малена за своята крехка възраст вече е натрупала сериозен опит и е придобила вдъхновение от многобройни участия в конкурси, както в България, така и чужбина, като изпълнител на поп и джаз музика. С красивия си глас Малена е спечелила множество награди и признанието на компетентни журита. Музикалната й кариера започва още от ранна детска възраст в хор “Бодра смяна”. Младата музикална надежда с гордост споменава и факта, че е член на фондация “Димитър Бербатов – Успелите деца на България”.

От малка Малена е надарена не само с музикален талант, но и със спортен дух, и амбиция за успех. Тя е тренирала художествена гимнастика в клуб “Левски – Илиана Раева”, след това дълги години се отдава на тениса, а днес се радва на досега с конния спорт. 

Диетоложката на звездите, с визия на световен топ модел Енджи Касабие пък получи приза за „Лице на здравословния начин на живот“. Наградата й отнесе нейния съпруг Рабих ел Зейн, а нейните ангажименти и малкия Раян попречиха да присъства лично на бляскавите награди на неуморимата Ива Атанасова. Съвсем скоро този месец Принцесата на здатвсловния начин на живот открива свой лайфстайл комплекс с фитнес,кухня и здравословна сладкарница. Предстоят й още и уикенди за здраве в Армко резиденция в Копривщица.  На 30 септември е специален гост на Елена Кристиaно в Пловдив по повод гостуването на ливанския гуру в прическите Mounir.

Свежите близначки Алекс и Влади получиха  „Лица на българската музика“ в категория „Изпълнителки“, а чаровната Гери Дончева  „Лице на авторски тв предавания“. Модерният продуцент Кирил Кирилов тази година заслужи приза „Лице на модата в България“ а съвсем скоро му предстои невероятен арт проект в гръцката столица Атина, Георги Валентинов пък бе избран за „Лице на МММ спорта в България“.

Друга изпълнителка от „Пайнер“ – Татяна, която се открои с участието си в последния сезон на приключенското предаване „Сървайвър“  стана  „Лице на реалити“ bTV. 

Павел Владимиров  се сдоби с „Лице на БНТ“ а чаровната синоптичка Лора Георгиева „Лице на Нова Тв“.

Популярният ясновидец Божидар Караджов си тръгна с бляскавия приз на първите награди Faces and brands Awards за авторския му проект Индиго. Караджов има издадени книги в Америка и Европа за труда си за лечение на деца с аутизъм чрез делфини. Отличието му бе подкрепено със силни аплодисменти. 

Майсторът на четките,  Цецо Андреев, които от години гримира най-популярните дами у нас очаквано заслужи приза „Лице на лицата“ , а синеокото изкушение Айлин Бобева си тръгне с отличието Лице на реалити „Ергенът“. Красивата мацка бе в невероятно стилен тоалет,приготвила специално за бляскавите светски награди. 

Анита Димитрова, позната ни от актьора Димитър Рачков получи от сцената на Black and White  „Лице на брокерите в България“, а Здравка Спасова „Лице-психолог на годината“, Йоан-Петър  стана  „Лицe на тик -тока в България“. Денталната клиника на Ванко 1 също получи награда, както и ресторантът на риалити звездата  Джино Бинкалана и много други.

Българският лидер в производството на луксозни хавлии Havliа.com. Лично търговския директор Недялко Маринов  получи голямата награда за производител. А всички популярни лица получиха подаръци от хавлии и халати. 

Клиника А Clinic отнесе приза за естетична клиника на годината. Стилната Александра Трендафилова от Пловдив получи бляскавата статуетка на Faces and Brands Awards 2023 лично от Ива Атанасова. 

Вкусният руски ресторант Арбат и шеф Наталия Хитрина удостоиха с приза ресторант на годината 2023. 

Младият предприемачът Красен Топалов собственик на TOP HONEY си тръгна с голямата награда – здравословен продукт на годината 2023. 

Нежните магични аромати от Франция и Италия от КODIFE  заслужено грабнаха лъскавия приз  за парфюмериен бутик на годината 2023. Лично бизнес дамата Диана Куренко получи стауетката и получи комплимент за работата си. КODIFE може да откриете на партерния етаж на лъскавия Гранд хотел Милениум. А клуб Black&white през цялата вечер ухаеше на зашеметяващи секси аромати. 

Новият дует с кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров за финал поздравиха  победителите с най-новото си парче “Спри за малко” по музика и аранжимент  на големия Пейо Пеев основател на легендарната група ”Спринт”.

Игрален комплекс на годината 2023 отиде при лидера Palms Royale Sofia, лично Наталия Баевска получи престижното отличие. 

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »