ЛичностиМузикановини

Звездният дует с кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров зарадваха морската столица Варна

 Изключително новия и свеж дует с кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров зарадваха публиката на “Шоуто на Краси Недялков” на метри от морето. Специално от София двамата изпълнители долетяха,за да зарадват своя приятел и топ дизайнер Краси Недялков,подгрявал преди години самия Пако Рабан. Лично примата Лили Иванова е аплодирала варненския моден диктатор от първия ред.

Галя и Наско зарадваха варненската публика със своите нови хитове при пълен успех. Дизайнерът посрещна новия дуат с кауза и изказа своята възхита благодарност и връчи личен благодарствен плакет. Поводът е неговия предстоящ 60 годишен юбилей,който ще отбележи подобаващо в София на 04 юни 2024 в София. Статуетки получиха още Робърт Казан от Букурещ,Румъния за международния моден конкурс Top model of the world ( 20 -28.09.2024 в Солун, Гърция. Давид Гарибиян от Ереван, Армения също си тръгна с отличие за своята работа в Meta и дигиталния маркетинг. От сцената на морския бряг Галя Георгоева и Атанас Лазаров изпълниха “ Един единствен шанс” и “Спри!” посветени лично на варненския топ дизайнер Краси Недлялков. Екип на телевизия “България 24” взеха интервю от дуета с кауза и пожелаха много творчески успехи вдъхновения на дизайнера юбиляр. Дуетът подкрепя множество социални каузи, помага на деца в неравностойно положение, децата сираци от сиропиталището Бу Бу, Занзибар,Танзания. За повече българска музика в националния ефир, за повече българчета да се раждат в страната и подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми пък са другите каузи, които дуета подкрепя. Техен неизменен двигател е популярния музикален продуцент Пейо Пеев? основател на група Спринт. Само преди няколко дни Дуетът с кауза поздрави Вип гостите на бялото парти,по повод откриването на Lavele garden в сърцето на столичната пешеходна улица Витошка. Веднага след участието им в морската столица те отлетяха за София. На 16 ти септември, Галя Георгиева и Атанас Лазаров подгряват в Русе голямата RNB звезда Нана, който гостува на празника на Община Русе и торта гараш, създадена в началото на XX век.

На 18 ти септември звездния дует ще има участие в рецитала на независимите музиканти в зала 1,НДК,София. Там за 13 та година се провежда Фестивала за поп и рок музкика организиран от Спринт Продакшън и Столична Голяма Община. 

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »