ИнтервюЛичностиновини

Силвия Юрукова: Славата си има своята цена! (ИНТЕРВЮ)

Днешното ми интервю в разгара на лятото е с една дама, която определено знае как да прикове вниманието към себе си. Тя обича спорта и модата и умело ги съчетава. Години наред, тя е сред най-обсъжданите личнисти в страната.. Тя е Силвия Юрукова. Надявам се с това интервю да успеете да я видите в една по-различна светлина!

Силвия, здравей. Първо искам да ти благодаря че прие поканата ми за интервю в разгара на лятото. Как си ти, къде те хващам?

– Здравей, Пепка! За мен е изключително удоволствие да проведа разговор с един толкова приятен човек като теб!
Благодаря, добре съм! Хващаш ме в Габрово, в семейна обстановка!

Успя ли да си починеш или тепърва ще почиваш?

– Съчетавам ангажименти, почивки, търся баланса и го намирам.. (усмихва се) Почивах и пак ще почивам.

Само преди броени дни, ти грабна приз за „Най-добър модел/актова фотография извън граница“ на престижни награди на морето. Кажи ми, какво за теб са наградите?

Всяка една награда за мен е оценка за труда и работата, която сме свършили, вид признание за усилията ни, стимул за бъдещите ни такива!

Малко преди самото награждаване, всъщност ти бе на състезание по ръгби и въпреки че закъсня, ти отиде. Винаги ли е толкова динамично при теб?

– Хубаво е човек да бъде максимално ангажиран и пълноценен!

Спортът ли помага да поддържаш перфектната си форма?

– Спортът е здраве, спортът е учител, спортът е лечител. Бих се радвала повече хора да спортуват и не само за да имат здраво тяло, а и здрав дух, както и неплоклатим характер!

Ти си сред най-колоритните личности в обществото през последните години и може би си забелязала, че сега всеки иска да бъде популярен. Кажи ми, какво не е наред според теб с младите, които искат да бъдат известни с цената на всичко?

– Ето какво наблюдавам аз, едно болно човечество, обременено, ограничено, осакатено за което е важно да си „звезда“, защото е модерно в този век, едните искат да са Барби, а другите Кен! Човеците забравиха да са човечни, вълнуват се само от материалното, станаха много повърхностни, гонят само интереси, озлобени, завистливи, фалшиви, толкова фалш навсякъде само и само личността му да блестне, да бъде забелязан, а в стремежа си хората да са известни, станаха дори смешни.. Наблюдавам как се обезобразяват сами морално, психически и физически. Понякога се чудя, ако извънземните дойдат на планетата Земята, дали изобщо ще ги разпознаем и различим?! Подрастващото поколение търси лесен живот и си мислят, че популярността ще им помогне за да стигнат максимално бързо до целта, но уви, това съвсем не е така..

Какво ти донесе славата на теб? Повече плюсове или повече минуси?

– Славата си има своята цена! Известността далеч не е толкова хубава, колкото си я представят.. Когато си популярно лице, хората те разпознават навсякъде и докато в очите те гледат и се усмихват вежливо, молейки за снимка, зад гърба те хулят, мразят те дори.. Непрекъснато търсят грешките ти, без да се замислят, че всеки един човек греши. Всяка популярна личност търпи негативи от обществото, бива съдена и критикувана. Живота на известния човек е под непрекъснато наблюдение..

Когато преди години медиите те изстреляха на върха, как реагираха семейството ти и близките ти хора?

– Моето семейство е моята крепост и съм благодарна, че съм благословена с подкрепата на близките си в добро или лошо!

Имало ли е информация или слух в публичното пространство, който те е разстроил или сломил?

– Може би съм се разстройвала от неверни слухове по мой адрес, но чак сломена – не!

Няма как да не те попитам, какво е мнението ти около случая с нарязаното момиче? Ставала ли жертва на вербално или невербално насилие?

– Всяка една ситуация, трябва да се решава с разговор, не с насилие!

Какви са качествата, които правят един мъж да бъде истински мъж?

– Честен, грижовен, отговорен..

Къде според теб бъркат родителите във възпитанието на децата?

– Не мога да кажа кой къде бърка, но би било хубаво да се отделя повече време и внимание на децата И НЕКА ДА СПОРТУВАТ!

Ако можеше да промениш нещо в държавата ни, какво щеше да направиш?

– Ако можех, но не мога.. За това си има политици и управници.

Какво да очакваме скоро от теб?

– Имам състезание в края на август, снимки и събития.

Благодаря ти за страхотното интервю! Остани си все така искрена, все така себе си и не се променяй. Какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Пожелавам на всички да се обичат такива каквито са, да се приемат такива каквито са, по-малко фалш, да се радват на живота, дори когато не е много радостен.. Да търсят и намират доброто и красивото! Вълшебно лято и сбъднати мечти! Бъдете здрави и благословени!

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »