новиниФилми и сериали

Супермоделът Ашли Греъм води новата състезателна поредица „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“, в която HGTV вдъхва живот на световноизвестната къща-мечта на Mattel

Eдна от най-емблематичните играчки в света ще се превърне в реалност, когато HGTV се докосне до духа на Барби® на Mattel в новата състезателна поредица от четири части – „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“, чийто премиерен епизод ще се излъчи на 25 юли от 22:00 часа по телевизионния канал HGTV.

ТРЕЙЛЪР

Вдъхновена от изключителната, непреходна популярност на куклата, превърнала се в световна икона и от вълнението около предстоящата премиера на филма на Warner Bros. Pictures „Барби“, HGTV използва несравнимата сила на своите експерти-водещи, за да създаде четири изпълнени с носталгия по детството епизодаВ „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“, изпълнено с популярни гости, история на попкултурата и множество изненади, водещ е супермоделът, дизайнер, автор и предприемач Ашли Греъм. В него участват осем отбора от суперзвезди на HGTV, които ще превърнат дом в Южна Калифорния в истинска къща на мечтите на Барби.

 

Чрез обединяването на две възхитителни марки – HGTV и Барби на Mattel – и мобилизирането на силата на най-доброто в класа си портфолио на Warner Bros. Discovery, „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“ ще донесе уникална, визуално зашеметяваща печалба за милиони фенове, които искат да видят как любимите им звезди на HGTV вдъхват живот на ценна детска икона„, споделя Лорен Рух, ръководител на „Съдържание“ на HGTV.

 

Нямам търпение да видя как характерният стил на Барби ще бъде претворен в реални размери в един истински дом„, споделя Ашли Греъм. „Тя заема толкова специално място в сърцето ми, особено след като през 2016 г. Mattel създаде единствената по рода си кукла по мое подобие. Чувствам тази мечта и фантазия завършена, след като имам участие в създаването на куклената в реалния живот.“

 

По време на поредицата в създаването на къщата на мечтите на Барби участват 15 талантливи експерти по дизайн и ремонт на дома от HGTV и един известен готвач от Food Network: Египет Шеръд и Майк Джаксън (Женени за недвижими имоти); Жасмин Рот (Помощ! Съсипах къщата си) и Антония Лофасо (Beachside Brawl); Тай Пенингтън (Оживление в квартала) и Алисън Виктория (Ремонти от ветровития град); Джонатан Найт и Кристина Крестин (Ремонт на фермерски къщи); Кристина Хол и Джеймс Бендър (Кристина в провинцията); Кийт Байнум и Еван Томас (Изгодна къща в квартала); Брайън и Мика Клайншмидт (Мечтаният дом за 100 дни), както и Мишел Смит Бойд и Антъни Ел Уилямс (Лукс за по-малко пари).

 

По време на състезанието прочутият дизайнер и сътрудник на Барби® Джонатан Адлер ще бъде главен съдия заедно с дизайнера на HGTV и експерт по къщичките-мечти на Барби Тифани Брукс, към които всяка седмица ще се присъединява гост-съдия знаменитост. Всеки епизод ще включва завладяващо и носталгично съдържание за Барби, като отборът му ще реализира смели проекти, които са синоним на емблематичната къща, включително светещ дансинг и аквариум-бюро, както и реални игрови елементи като въртележка за шапки в гардероба на Барби и асансьор – телефонна кабина за домашни любимци в дневната.

На финала спечелилият дизайнерски екип ще направи дарение за кауза.

 

За да осъществим това, събрахме най-голямата група звезди в областта на ремонтите, които някога са участвали в HGTV, за да създадат напълно функционираща къща на мечтите на Барби в реалния живот„, споделя още Ашли. „Натискът е върху отборите да разгърнат творчеството си далеч отвъд обичайните си параметри за проектиране, за да измислят място, което Барби с гордост би нарекла свой дом.“

 

В 90-минутния премиерен епизод Ашли и състезателите ще предприемат вдъхновяващо пътуване до централата на Mattel за Барби изненада. В началото на състезанието двойката специалисти в областта на недвижимите имоти и дизайна Египет Шеръд и Майк Джаксън (от „Женени за недвижимите имоти“ по HGTV) ще се изправят срещу експерта строител Жасмин Рот (от „Помощ! Съсипах къщата си“ по HGTV) и Антония Лофасо (от „Beachside Brawl“ и „Режи!“ по Food Network) за сблъсък на първия етаж от къщата-мечта.

 

Египет и Майк ще почерпят вдъхновение от неоновия стил на Барби от 90-те години на миналия век, за да преобразят входното антре, дневната и трапезарията в свръхмодерен розов рай. Жасмин и Антония ще създадат вдъхновяваща кухня и семейна стая от 60-те години на миналия век с космически щрихи, включващи уреди, които се появяват с натискането на един бутон, както и елегантни акценти от средата на века. Ще имаме и изненадваша поява – Кити Блек Пъркинс, която има заслуга за създаването на първата чернокожа Барби.

 

Звездният състав на експертите по домашен дизайн и ремонти на HGTV, които ще се състезават, продължава през втората седмица, в която известният гост-съдия Нишел Търнър (Entertainment Tonight) ще разгледа работата на Тай Пенингтън (от „Оживление в квартала“ по HGTV) и Алисън Виктория (от „Ремонти във ветровития град“ по HGTV), които създават за Кен страхотно пространство в стил „Диско“ от 70-те години на миналия век, докато Джонатан Найт и Кристина Кръстин (от „Ремонт на фермерски къщи“ по HGTV) се докосват до блясъка на 80-те години, за да вдъхнат живот на основната стая.

 

 През третата седмица Кийт Байнум и Еван Томас (от „Изгодна къща в квартала“ по HGTV) ще придадат оконичен вид на предния двор и екстериора на дома, а Брайън и Мика Клайншмидт (от „Мечтаният дом за 100 дни“ по HGTV) ще се погрижат за другата част от двора в стил 2000-ната, оценявана гост-звездата Марсаи Мартин (Black-ish).

На финала ще бъде отдадено нижното внимание на стила на Барби с футуристичен гардероб и съблекалня от Кристина Хол и Джеймс Бендър (от „Кристина в провинцията“ по HGTV). Мишел Смит Бойд и Антъни Ел Уилямс (от „Лукс за по-малко пари“ по HGTV) ще проектират шикозна офис стая, достойна за легендарната биография на Барби. Пространствата ще бъдат оценявани от известния гост и моден дизайнер Кристиан Сириано.

 

Феновете на поредицата с поканени да използват специален хаштаг, ако се вдъхновят да споделят впечатления или собствен опит в преобразяване на дома в розова тематика с  #BarbieDreamHouseChallenge.

 

„Barbie Dreamhouse: предизвикателството“ с водещ супермодела Ашли Греъм ще се излъчва по HGTV всеки вторник от 25 юли до 15 август от 22:00 часа. Повторенията на всеки премиерен епизод са в сряда от 5:00 часа, четвъртък от 17:00 часа, събота от 8:00 часа и 18:00 часа и в понеделник от 22:00 часа.

Телевизионният канал за дома HGTV можете да намерите в лайфстайл секцията на предпочитания си оператор.

„Barbie Dreamhouse: предизвикателството“ се продуцира от Mission Control и Mattel Television.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »