Модановини

Какво бельо да избереш за лятото

Изборът на качествено мъжко бельо е от първостепенно значение за съвременния български мъж, за да ти е комфортно.

Правилно подбраното бельо за лятото ще подчертае достойнствата на фигурата, а и същевременно ще прикрие недостатъците. И обратно – неподходящото мъжко бельо може да „изкриви“ пропорциите, както и сериозно да навреди на здравето. Тъй като то е в пряк контакт с кожата, необходимо е да сме много внимателни при избора си.

Ако носите неудобно бельо, което е доста стегнато, това може да доведе до обриви през лятото. От друга страна, ако е твърде хлабаво, може да нямате достатъчно опора за гениталиите си. Ето защо закупуването на мъжко бельо с перфектна кройка е много важно. Винаги купувайте вашия размер и никога не се отклонявайте от него.

Какъв вид бельо да избереш?

Мъжкото бельо е доста лично и избирателно. Ето защо, за да получите най-удобната форма, трябва да изпробвате различно бельо. Има някои неща, които трябва да имате предвид, когато искате Вашето бельо да изглежда страхотно. На първо място трябва да се съобразите с типа на Вашето тяло и пропорции. Тук трябва да обърнете внимание преди всичко на корема и бедрата си.

Слипове

Много мъже са свикнали да носят типичните бели или черни слипове всеки ден. Но това може да стане скучно много бързо за вас и приятелката ви. Когато става въпрос за удобство, много мъже посочват слиповете като най-удобното мъжко бельо. На пазара се предлага широка гама от дизайни, които използват ярки цветове, което кара бельото ви да изпъква.

Боксерки

Въпреки че това бельо като мъжки боксерки е подходящо за всички типове фигури, то е най-подходящо за мъже с атлетично и широко телосложение. Да имаш атлетично телосложение означава да имаш мускулести крака и мъжки боксерки са идеални за такъв тип тяло. От друга страна, не всеки може да има фигура на модел и по добре заложи на слипа. Независимо дали става въпрос за повече пространство за движение или по-добра дишаемост, ако имате по-дебели бедра или по-голяма задна част, изберете този стил.

Каква материя да избереш?

Отминаха дните, когато памукът беше най-добрият избор за лятото. С по-новите иновации можете да намерите разтегливи, дишащи и влагоотвеждащи материи, които са идеални за лятото.

Говорим за модалните и микромодалните тъкани. Модалът се счита за по-екологичен от памука и много по-добър по отношение на мекота и издръжливост. Микромодалът е още по-фин плат, който е специализиран тип модална коприна.

Модалът и микромодалът бързо се превърнаха в най-добрите тъкани за мъжко бельо. Тези полусинтетични тъкани са по-меки, по-издръжливи и имат влагоотвеждащи свойства, които ще ви поддържат сухи през целия ден и ще се чувствате комфортно.

И все пак – не бива да забравяме, че всеки мъж избира своето бельо според личностните си предпочитания.

Време e да обновиш чекмеджето с бельо с ново модерно и елегантно изглеждащо мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »