Музикановини

Никой не може да повярва какво ѝ се случи, но тя го направи! /ВИЖ/

Балканската звезда Роксана успя да направи нещо, което нито един друг български изпълнител не е, а именно да получи права за песен на изпълнител от ранга на Beyonce.

Точно това се случи на Роксана, която получи правата на песента „Halo“ на Beyonce, която има над милиард гледания – над 1 200 000 000.

Регистрирай се от тук

„Девла Исусе“ е проект, който е много различен от масовката. Той идеално описва днешните времена, в които живеем и определено ни кара да се замислим над важните неща в живота и да се обърнем към Бог и вярата ни в него.

Редица колеги на Роксана сред които Еви Аспарухов, Ева-Марти, Антонио, Кирил и други, споделиха видеото на „Девла Исусе“ в социалните си мрежи и споделиха че се гордеят с Роксана и с това, че е получила правата на толкова популярен проект.

„Зверско изпълнение!“, „Уникално изпяване, Рокси!“, „Роксана се развива много и ще стигне далеч!“, „Голяма си!“ – това е само малка част от коментарите под видеоклипът в официалния YouTube канал на певицата.

Видеоклипът предизвика истински фурор и е само въпрос на време Балканите да гръмнат с новината за това, че Роксана вече има нова титла, а именно Ромската Бионсе.

Междувременно, Роксана далеч не спира да работи по новите си проекти и въпреки натоварения си график, тя успява да съчетава пълноценно личният и професионалният си живот.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »