МодановиниСъбития

Mrs. Planet 2022 ще се проведе в Бургас

Един от най-популярните международни конкурси, ще бъде подгрят от ревюто на Burgas Summer Festival.

По всичко личи че Бургас ще се превърне в една от водещите топ дестинации за мода в България това лято. Причината за това са две поредни събития на 14 и 15 юни, съответно Burgas Summer Festival, а на следващият ден ще бъде световният конкурс Mrs Planet 2022. И двете събития са с начален час от 20 часа, а локацията ще бъде Културен дом на НХК.

Mrs. Planet е конкурс, който носи своето начало от мечтаният от всички Холивуд, създаден преди четвърт век. Е, ето че сега България става домакин на изданието на конкурса за 2022 година. По този начин, над 20 красавици от цял свят и държави като Литва, Филипините, Украйна, Румъния, Малайзия и други, ще успеят да се докоснат до българската история, кухня и култура.

Организаторите на Mrs. Planet 2022 споделят, че са направили богата програма за участничките в конкурса, която включва дефиле, ревю, интервю пред международно жури и няколко мини конкурси. Също така, организаторите допълват че идеята на тазгодишното издание на конкурса е да промотира забележителностите на държавата домакин във всеки един аспект.

Освен победителка на конкурса Mrs. Planet 2022, ще бъде избрана и дама за „Лице на Hristina Cosmetics“, а всички участнички ще успеят да се докоснат до качествената козметика.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »