Музикановини

ВИЖ И ЧУЙ| РОКСАНА И ГЪМЗАТА С ХИТА НА ЛЯТОТО „НАСАМ – НАТАМ“

Балканската звезда Роксана представи един от проектите си, с които ще атакува лятото и музикалните класации, а именно „Насам – натам“.

Парчето носи изключително хитов заряд, а видеоклипът е повече от закачлив, а с танците в него, определено ще наложи нов тренд в социалната мрежа TikTok.

Част от видвоклипа е заснета в Sweet Bar& Grill в град София

Определено, „Насам – натам“ носи лятно настроение и дава заявка да се превърне в тотален хит. Всъщност, това е първият проект на певицата за 2022-ра година, а музикалните изненади от Роксана тепърва предстоят! Очаквайте наистина неочакваното..

Музиката към „Насам – натам“ е ромски фолклор, а аранжимента е поверен на хитмейкъра Деян Асенов. Текстът е колаборация между Стефан Вълдобрев, Мая Бежанска, Камен Донев и Йордан Йончев – Гъмзата, който е дуетен партньор на Рокси в песента. Съдейки по добре свършената работа, едва ли това ще бъде последният им проект.

Видеоклипът е поверен на Радина Миленчева, която е режисьор, а Радослав Георгиев – Багера е оператор. Гримът е на Цецо Андреев, а косите са на Емилио Стефано.

Специални благодарности Роксана отправя към LADONNA JEWELRY & ACCSSESOARIES

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »