ИнтересноКрасотаМодановини

Почитателите на марковите парфюми определят Good Girl Carolina Herrera за един от най-успешните аромати, създавани някога

Често си позволяваме да се допитваме до клиентите и потребителите, когато ни се иска да определим най-успешните и търсени продукти от дадена категория. Определено считаме, че именно по този начин най-добре можем да добием реална представа за това кой артикул се радва на общественото одобрение. Разбира се, не изневеряваме на стила си и когато става дума за маркови парфюми – когато мнозинството от запитаните клиенти дават един и същи отговор за най-харесвам дамски аромат, то категорично можем да заключим, че наистина сме открили съкровище в бутилка.

Не бе изненадващо за нас да узнаем, че сред първенците в парфюмите за дами се откроява Good Girl CarolinaHerrera. Дълготрайният и стилен дамски аромат вече много години не спира да заема челните места в сърцата на потребителите и това няма как да е случайно – ясно е дори и за онези, които до момента не са докосвали до благоуханието, че говорим за истински парфюмериен шедьовър.

На пръв поглед естествено погледът ни бива привлечен от изяществото и креативността, които обграждат парфюмния флакон на есенцията. В парфюмерийния свят, където ежедневно дори на хоризонта излизат нови и нови ароматни предложения, от ключово значение е да съумееш по някакъв начин да привлечеш вниманието и да оставиш ясно разпознаваема следа. Точно такъв е случаят с Good Girl Carolina Herrera – иконичната обувка-флакон не успява да остави никого равнодушен и е един от най-разпознаваемите ароматни флакони на всички времена. Дори само силуетът на аромата е достатъчен, за да се досетим точно за коя есенция става дума. Разбира се, говорейки за парфюми, съвсем не е достатъчно да се възхитим от шишето – в крайна сметка водещо е съдържанието. И тук есенцията от марката не разочарова – подбраните съставки по един перфектен начин обрисуват образа на перфектната жена, успешна, красива и целеустремена. Уханието е изключително подходящо за вечерни поводи и събития, тъй като акордите от кафе, бадем и какао придават интензивни и плътни нотки, вписващи се чудесно във всяко вечерно събитие. Ако си търсите невероятен дамски парфюм, то се доверете на мнозинството – това ухания със сигурност няма да ви разочарова.

Снимка: Интернет

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »