Музикановини

Силвър: Сбъдна се моя смела мечта! (ПОДРОБНОСТИ)

Фотограф: Иван Стефанов

Тази сутрин аудиторията в интернет пространството се събуди с прочувствени думи от страна на Силвър по повод новата му песен със Софи Маринова

Силвър не скри удоволствието и радостта си от това, че е работил с ромския славей Софи Маринова. Ден след премиерата на новата им песен, Силвър изказа благодарности към дуетната му половинка с интересна публикация в социалните мрежи:

“Ние – музикантите, създаваме музика върху тишината. Сигурен съм, че всеки един композитор, създавайки всяко едно парче, си представя коя певица или кой певец ще го изпее. И го създава така, че именно лицето от представите ни да я изпълни. Не всеки път обаче този, за когото е парчето според нас – го изпява. Поради ред причини.

“Най си ми ти” бе работното заглавие на “Ако можеше”. И от първият тон, от първата дума – я създавах за нея, единствената – Софи Маринова.

Бог ми е свидетел, никога до момента не съм отправял покана за колаборация, а Силвър е изпълнител с доста дуети. Винаги обаче съм знаел, че ако един ден това се случи – то ще бъде първо към най-голямата. Защото Софи Маринова е емблема.

За моя огромна радост ТЯ прие. Сбъдна се моя смела мечта.

Тук е момента да и се отблагодаря за професионализмът, отношението, доверието. За голямата и душа. За добротата, която носи. В “Ако можеше” сме вложили много душа… и любов! И сме повече от щастливи, че го оценявате.

Ако можеше с думи да изразя щастието си – щях да го направя.” – написа музикалният продуцент и изпълнител.

Към момента, „Ако можеше“ се радва на висок интерес от страна на меломаните, като в YouTube видеоклипът е регистрирал почти 300 хиляди гледания, а клипчетата в Тик-Ток се нареждат сред най-вайръл предложенията.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »