ЛичностиМузикановини

СЪЛЗИ ОТ ЩАСТИЕ| Драгана Миркович разплака Роксана

Мил жест от една балканска звезда към друга

Ангелогласната Роксана успя да зарадва иконата на сръбската музика Драгана Миркович.

Нашата Роксана набира все по-голяма популярност в съседна Сърбия, а музикалните фенове в нашата съседка я приемат изключително радушно. Всички знаем че сръбските меломани са много критични и рядко приемат чужди изпълнители, но се възхищават пред таланта на Роксана и възлагат големи надежди на нея.

След близо година комуникация между нашата голяма звезда и иконата на сръбската музика, за съжаление среща не се състоя. Причината за това бе благотворителен концерт с участието на Роксана, който нямаше как да бъде отменен и не успя да се срещне с любимата си певица от детството.

120 рози, голям плюшен мечок и картичка с лично пожелание от Роксана достигна до Драгана Миркович във Видин
Драгана Миркович получавайки подаръците си от Роксана

Роксана вижда реакцията на Драгана Миркович и как подаръка достига до нея благодарение на това, че момичето от екипа на Роксана е на видеовръзка с нея.

Роксана не успява да сдържи емоциите и сълзите си от щастие, че една нейна мечта се е сбъднала..

Ето какво сподели Роксана в социалните си мрежи и колко силни думи изказа за гранд дамата на сръбската музика.

Прилагаме текста без редакторска намеса:

След дванадесет години на голямата сцена , след толкова концерти и срещи с моите фенове ,след толкова награди за пръв път усетих какво е да ти бие сърцето като лудо .
Това е най голямата награда в кариерата ми . Немога да ви опиша как се чувствам , то е велико усещане . Докато ви пиша за това , настръхвам и очите ми се пълнят със сълзи ,но от щастие и възхищение към нея ,голямата Dragana Mirkovic! Тъй като не можах да отида изпратих своите извинение с букет от сто и двадесет рози , един пухен мечо и лично написана картичка до нея .
Бъди ми жива и здрава, благословена и много щастлива. Остани все такъв красив и добър човек . Искам да знаеш, че в моя живот добрият пример за успяла, жена, певица , майка и истински човек си ти . Аз обичам не само твоята музика, аз обичам начина ти на живот , начина ти на мислене ,защото си толкова голяма звезда, а си запазила в сърцето си една земна и достойна личност . Ти си като книга на която всяка страница тежи от любов ,от много любов. Обичам те безкрайно много, моя прекрасна Драгана Миркович .
С нетърпение очаквам новогодишната програма на DMSAT TV тази година, където ще те прегърна и ще ти изпея моята “ Kraljica „, специално за теб Кралице . Обичам те много!

Драгана Миркович записа видео, с което благодари на Роксана за милият жест. Сръбската мегазвезда сподели че е искала да се види с нашата талантлива изпълнителка и я покани да бъде част от новогодишната програма на музикалната телевизия DM SAT.

Меломаните са в тотална еуфория и се чудят, дали двете изпълнителки биха ги зарадвали с дует. Дали това обаче е възможно, само времето ще покаже.

Снимка: DT Design

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »