Мисис България Вселена 2020- Валери Стефанова в ексклузивно блиц интервю пред нашият сайт.

Какво Ви донесе титлата Мисис България Вселена?


Донесе ми на първо място популярност, която ми помогна да осъществя една моя мечта – да помагам. Популярността от титлата допринесе за по-бързото развитие на кампанията, която стартирах преди няколко месеца – за онлайн обучение на английски език за деца.

Стартирахте благотворителната инициатива на Свети Валентин. Как протече първият урок?


Стартира на 14.02 – да. Благодарна съм на всеки,който се включи и продължава да се включва. Виждам голямо развитие в знанията на децата – което ме прави много щастлива. Разбира се , имаше и деца които бяха заявили участие,но за съжаление не се включиха, но това е техен избор.

Вие ще присъствате ли на всеки урок, за да следите развитието на децата?


На първите уроци присъствах и с голям ентусиазъм следях всичко. Но за съжаление съм супер ангажирана и не мога да присъствам на всеки урок. Имам пълното доверие на екипа,който се грижи за организацията на уроците и винаги когато имам възможност, присъствам.


Доволна ли сте от това ваше дело?


Определено!


Обмисляте ли стартирането на нова благотворителна инициатива?


Да, подготвям няколко нови инициативи, които се надявам съвсем скоро да стартирам.

Интересен факт, че всяка миска независимо с какъв приз е винаги е забърквана в скандали. При вас обаче не се забелязва. Името Ви се свързва с благотворителност и класа. Търсен ефект ли е?


Изключително много се радвам,че е така. В началото излязоха няколко скандални статии включващи моето име, но не им обърнах внимание. Не съм скандална личност и не целя да оставям след себе си скандали, а добри дела.

Кой е най-абсурдният слух, който сте чували за себе си?


Чувала съм доста неща за мен писани от родните журналисти. Ще си запазя коментара за себе си.

Говори се,че сте много близки с изпълнителката Джорджия? Как се роди вашето приятелство?


С Джорджия се познаваме от много време. Тя беше неотлъчно до мен на награждаването ми за „Мисис България Вселена 2020“. Взимам участие и в новото и видео, което съвсем скоро предстои да направи своята премиера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »