новини

foodpanda празнува своя 7-ми рожден ден


Водещата компания за доставка на храни и стоки foodpanda, част от глобалната група на Delivery Hero, празнува своя седми рожден ден на българския пазар.


През последните години компанията направи достъпна услугата за доставка на храна в над 50 града у нас, както и остави зад гърба си множество успешни кампании и доволни клиенти.


През 2014 година, foodpanda навлезе в България, с едва 12 заведения, активни в два града и 5 човека екип. Днес, технологичният бранд е най-утвърденият лидер за поръчки и доставки по домовете, предлагащ иновативни решения за своите партньори, активни над 2500 ресторанта в 57 града и над 600 служители.


През 2020 година, компанията обяви своята нова функционалност като раздели платформата на секция „Ресторанти“ и „Магазини“. Потребителите могат да поръчват не само традиционно вкусно хапване, но разширена гама от артикули , включващи стоки от големи вериги супермаркети, стоки за дома, малка бяла и черна техника, козметични стоки, цветя, бебешки храни, зоо храни и аксесоари, магазини за подаръци, дрогерии, спортни стоки, бензиностанции и др. Разширяването на гамата от стоки дойде точно след успешната 2019 г., която беляза 100% ръст за компанията.


С това бе поставено началото на бързата търговия (q-commerce), което е следващото развитие в нивата на електронната търговия. Всеки може да получи всичко необходимо, с няколко клика, в рамките на 40 минути от завършването на поръчката до доставянето до входната врата.


„Хората казват, че първите седем години са най-важни. Благодарение на усърдния труд на всички колеги и професионалните отношения с нашите партньори, foodpanda отбеляза огромен ръст, отлични резултати, технологични промени, така че да предостави на своите потребители удобство и незабравимо преживяване на платформата.“, Ивайло Нецов /Изпълнителен директор/


За да отпразнува своя рожден ден, компанията организира специална томбола с награди. Всеки клиент направил поръчка през сайта или мобилното приложение, на стойност над 15 лв. на 21-ви февруари, в деня когато компанията отбелязва своя седми рожден ден, ще има възможност да спечели 7 пуфа, брандирани с foodpanda.


Печелившите ще бъдат изтеглени на 23.02.2021г.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »