ЛичностиМодановини

Николета Лозанова: Момичета, обичайте се и без програми!

Най-успешната и популярна българка, Николета Лозанова, изненада всички свой последователи в социалните мрежи, след като сподели стори, в които се изявява против една от най-популярните програми в последно време, за обработка на снимки.

Ето какво сподели и родната красавица.

В днешни дни, ставаме свидетели как мъже и жени от родният и световният шоубизнес, все по-често използват програми, в търсене на перфектната визия. Те прекаляват до такава степен с обработката на фотосите, че дори не приличат на себе си.

Лукса има ново име – LIMITED BLEND – REFAN PERFUMES

Друг проблем е, че последователите и феновете на популярните личности, се опитват всячески да им подражават. И какво се оказва? Млади момичета и момчета вредят на здравето си, в опита да приличат на някого, който дори не изглежда по този начин.

Браво на Николета Лозанова, че даде гласност на един проблем, който все повече набира популярност и за съжаление, никой не говори. Николета Лозанова се е доказала с годините като един от най-успешните модели, телевизионни водещи и жени като цяло. Николета, адмирации още веднъж.

Нашият екип съветва всички млади момчета и момичета да не прекаляват с обработките по снимките си, защото ако в утрешен ден се наложи да ви потърсят чрез тях, да могат да ви намерят!

Снимка: Костадин Кръстев – Коко

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »