ИнтервюЛичностиновини

Димо Димов: Когато човек прави нещо с удоволствие, той не го усеща като ангажимент (ИНТЕРВЮ)

Днешното ми интервю е с моделът на модна агенция „Монарх“, а именно Димо Димов. Той е акробат, танцьор, Тантра терапевт и фитнес инструктор. Какво сподели той пред мен, четете в следващите редове.

Къде и какво сте завършили като образование?

Завършил съм първо Магистратура туризъм и след това по специалност Спорт, и двете в Пловдив, първата в Ухт Пловдив, а другата в ПУ Паисии Хилендарски.

В момента с какво се занимавате?

– Към този момент съм Фитнес и Тантра инструктор, също така участвам и в снимачни проекти и взимам участия като танцьор.

Какво ви носи най-голямо удоволствие?

– Да правя нещата с които се занимавам, когато човек прави нещо с удоволствие той не го усеща като ангажимент, а като развлечение и то му носи удовлетворение.

Как поддържате постоянно това тяло в такава топ форма?

– От много години се занимавам с това първоначално непрофесионално в последствие и професионално, имам доста години опит в тренировките и правилния начин на хранене, но общо взето ключа е постоянството и най-вече да знаеш как да ги съчетаваш ежедневните ангажименти и това да се грижиш за здравословното състояние на организма.

Коя е следващата дестинация която желаете да посетите?

– На мен слабост са мипдържавите които имат излаз на море и в този аспект се надявам да посетя Испания в близкия месец. Много се надявам да мога да посетя Барселона!

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »