Личности

МИСИС ВСЕЛЕНА: ИМА ПРИЯТЕЛСТВО В ШОУБИЗНЕСА!



Мисис България Вселена – Валери Стефанова стартира благотворителна инициатива за обучение на английски език за деца. Обмисля ли ново благотворително дело и доволна ли е от успеха на първата, прочетете в блиц интервюто.



Какво Ви донесе титлата Мисис България Вселена?


Известността ми донесе достатъчно голям пиедестал, който мога да използвам за популяризиране на каузата си за благотворителност и да покажа че заедно можем повече. Тази кауза ще даде един по-добър шанс за развитие в живота на нашата младеж.


Стартирахте благотворителна инициатива като целта е безплатно обучение на английски език за деца. Доволна ли сте от това ваше дело?


Да, разбира се, чувствам се привилегирована да мога да помогна. Благотворителността ми дава вътрешна топлота и много щастие.


Обмисляте ли стартирането на нова благотворителна инициатива?


Да, разработвам проект за виртуална реалност. Той ще ни впусне в един нов тип изживяване от удобството на нашия дом.


Интересен факт е, че всяка миска независимо с какъв приз е винаги е забърквана в скандали. При вас обаче не се забелязва. Името Ви се свързва с благотворителност и класа. Търсен ефект ли е?


Аз съм живяла дълги години в чужбина и не проповядвам българския манталитет, че за да е успял някой, той или тя непременно трябва да са се забъркали в скандали.


Кой е най-абсурдният слух,който сте чували за себе си?


Аз не чувам слухове за себе си. Старая се да съм далеч от светлините на прожекторите.

Мислите ли,че има приятелство в шоубизнеса?


От това което съм видяла до момента мисля че да. Срещнах много мили хора до тук в шоу бизнеса, хора с които бих поддържала приятелство.

Има ли успеха формула и каква е тя?


Решителност, много работа 24/7, отзивчивост и добра репутация, защото тя е визитната картичка на всеки. Много хора разчитат на късмета, но както знаем от живота, късмета е на страната на по-силните.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »