Музикановини

Роксана: Нямам място за повече ножове на гърба си!

Обичаната изпълнителка на България, още от сутринта на 14-ти януари, празника Банго Васил, бе в ефира на една от най-гледаните телевизии. Именно там, тя без грим и прически, без излишна суета, само с големият си талант, с който от рано сутринта, тя огласи ефира.

Точно в 21:00 часа, в предаването „Вечерта на …“ По 7/8 ТВ, Роксана бе специален гост на Камен Воденичаров. Именно там, феновете на изпълнителката можеха да задават свойте въпроси към нея, а тя отговаряше на всички.

Роксана сподели, че още от детска градина, тя знае че ще бъде певица и усеща музиката в себе си! Казва, че се е родила певица.

Певицата споделя също, че в едни от най-важните моменти в живота ѝ, са я напуснали двете най-важни жени в живота ѝ – нейната баба и нейната майка.

На въпросът дали има приятелство в поп-фолка, Роксана шокира всички с отговора си, който бе отрицателен. Тя сподели че в поп-фолка приятелство няма, а има добро познанство. Именно към този въпрос, певицата сподели че вече няма място да повече ножове на гърба ѝ. Роксана бе попитана за колаборация с колежка от „Пайнер“, а отговорът ѝ не изненада никого – тя би записала песен с Анелия, Преслава или Джена.

Певицата сподели, че има един важен човек в живота ѝ, който е и нейният PR – Алекси Маринов, на когото тя благодари. Сподели също че са приятели от деца, както и че той я познава най-добре.

За успехите си зад граница, Роксана разказа че когато отиде в чужбина, медиите го отразяват, а тези от България, от родната ѝ страна – не! По темата, двамата с Камен Воденичаров обсъдиха това, че в Сърбия и Гърция ценят артистите, музикантите и родната продукция, а в България не е така.

От свойте проекти, сподели, че „За всеки има ангел“ остава нейна любима песен и визитна картичка.

Снимка: 7/8 ТВ

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »