Музика

AJUL Luxury Hotel & Spa Resort – Гръцкият Рай в Халкидики

Само преди броени дни откриха сезона в Гърция, а вече хиляди българи се отправиха към съседната ни държава, в която се радват на кристални чисти води, невероятна природа и вкусна кухня. Защото почивката трябва да бъде наслада за окото, душата и небцето.

Всички това можете да откриете в AJUL Luxury Hotel & Spa Resort – Гръцкият Рай в Халкидики, след който всеки друг хотел бледнее..

AJUL Luxury Hotel & Spa Resort се намира на полуостров Касандра, а един от плюсовете е, че работи на системата All Inclusive. Със сигурност няма да ви липсва нищо, защото хотелът разполага с редица открити басейна, два закрити басейна – детски и за възрастни, СПА и фитнес център и други.

Разбира се, за да не скучаете, можете да използвате двата тенис корта, да разгледате магазините за сувенири, да посетите фризьорски салон или салон за красота.

Основната хотелска част се състои от над 170 стаи, но AJUL Luxury Hotel & Spa Resort разполага и с луксозни вили и бунгала.

Стаите на AJUL Luxury Hotel & Spa Resort са обзаведени изключително стилно и всичко в тях ви предразполага да се отпуснете и насладите на почивката такава, каквато заслужавате.

Кулинарните изкушения са истинска наслада за сетивата и определено ще ви пренесат в друго измерение. В комбинация със спиращата дъха гледка, лукс и комфорт – AJUL Luxury Hotel & Spa Resort просто няма конкуренция и определено ще бъде хит това лято!

Затова, не се колебайте, а посетете официалния сайт на AJUL Luxury Hotel & Spa Resort или последвайте хотела във Facebook и Instagram.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »