Личностиновини

Mr. Half  празнува поредната си награда в компанията на ергенката Айлин и певицата Диона

На първата церемония по връчването на наградите „Faces and brands Awards“ 2023 в раздела „Арт списание на годината“, приза отнесе HALF MAGAZINE.

 Дигиталното издание заслужено получи статуетката, която взе основателят и собственик на най-скандалното електронно издание у нас Жоро – познат с изявите си на поп сцената.

Жоро бе забелязан в компанията на красивата Айлин от „Ергенът“, певицата Диона, съпругът на диетоложката Енджи Касбие – Мистър Ливан Рабих ел Зейн,  Мистър България – Виктор Русинов, който е и корица на  HALF MAGAZINE за септември.  Жоро представи и новото си откритие – Георги Цурев, който тепърва ще изгрее на корица на HALF MAGAZINE.

„Mr. Half“ определено има нюх да открива нови таланти и да ги представя по май-интересния и провокативен начин.

„Радвам се много за тази награда, защото тя показва, че „Mr. Half“ е вече фактор в медийното пространство. Добре е когато усилията ти бъдат  възнаградени. Това е стимул да се стремим да бъдем още по-вълнуващи и интересни за многобройните си читатели“, сподели пред медията ни  Mr. Half Жоро.

Той изказа своята благодарност на Ива Атанасова, която от години организира звездни събития и този път бе решила да събере на едно място бизнеса с шоу-бизнеса. Предимството на тези събития е ползата от комуникация между компаниите и лицата.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »