Музикановини

Малена с отличие за „Музикален секс символ“

Една от най-обещаващите нови звезди на „Пайнер“ – Малена блесна в оспорваната категория за „Музикален секс символ“ на първото издание на Faces and brands Awards. Красивата блондинка зарадва гостите на събитието и със свое музикално изпълнение, което бе и кулминацията на вечерта.

Малена за своята крехка възраст вече е натрупала сериозен опит и е придобила вдъхновение от многобройни участия в конкурси, както в България, така и чужбина, като изпълнител на поп и джаз музика. С красивия си глас Малена е спечелила множество награди и признанието на компетентни журита. Музикалната й кариера започва още от ранна детска възраст в хор “Бодра смяна”. Младата музикална надежда с гордост споменава и факта, че е член на фондация “Димитър Бербатов – Успелите деца на България”.

От малка Малена е надарена не само с музикален талант, но и със спортен дух, и амбиция за успех. Тя е тренирала художествена гимнастика в клуб “Левски – Илиана Раева”, след това дълги години се отдава на тениса, а днес се радва на досега с конния спорт. 

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »