Интересноновини

3 идеи за подарък за жени

Няма да ви плаша, но празниците идват вече. Ако миналата година сте се заклели, че повече няма да отлагате пазаруването на подаръци то времето за покупки настана.

Особено когато става въпрос за избор на перфектните подаръци за жените в живота ви. 

Разбира се, можете просто да вземете на всяка дама от списъка си вкусно ухаещи свещи и шоколадови бонбони, но знаете, че те ще го оценят ако отделите малко време, за да разберете какво наистина искат или им трябва.

Вашата майка, сестра и леля ви заслужават уникален празничен подарък, персонализиран според техния стил и предпочитания, за да покажете наистина колко добре ги познавате.

От луксозни и достъпни подаръци, продължавайте да четете, за да намерите най-добрите подаръци за всички жени в живота ви тази година.

 

1. Ароматна свещ

Никога не съм срещал човек, който да не е оценил и харесал свеща като подарък. Коледни или пък традиционни аромати в красив съд като чаша или буркан опаковани в празнична подаръчна кутия. Перфектно!

 

2. Комплект за красота

На пазара се предлага голямо разнообразие. Съдържат кремове, червила, лакове, маски и какви ли още не продукти за красота. Този вариант на подарък е подходящ най-вече за леля ви или пък майка ви.

 

3. Арома дифузер

През последните две години в България изключително популярни са рийд дифузерите. Те представляват стъклен съд, в които има ароматно масло. В съда се слагат тръстикови или бамбукови пръчки, които разпръскват аромата в помещението. Ароматният рийд дифузер ще накара дома да ухае на приятни и свежи природни аромати.

Не е необходимо електричество или пламък, за да работи, което го прави безопасен. Може да  бъде оставен без надзор. Изисква минимална поддръжка като е достатъчно пръчиците да се обръщат на няколко дни.

Подарете италиански дифузер от SELYNTA, за да зарадвате любимата жена.

Колкото и банално да е важен жеста. Намирането на подаръци за жени може да бъде трудно и изтощително занимание. Надяваме се тези три идеи да са полезни на вас при избора на подарък.

 

 

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »