новиниСъбития

ГРАНД ПРИЗ МИЛЕНИУМ ФИТНЕС НА ГОДИНАТА 2022 – КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ?

Броени дни ни делят от първото издание на годишните награди Гранд Милениум Приз „Фитнес на годината“, което ще отличи най-добрите фитнеси в България в различни категории.

Фитнес и SPA център WORLDCLASS, Визайн Фитнес Пловдив, Фитнес Алпина, Run and gain Fitness, Fit Factory, Iron Fitness, Rx Box, Arnold Fitness и други.

Iron Fitness е сред претендентите за наградите и безспорно дава заявка да спечели една от наградите. С богатият си набор от професионалисти, както и с качествени хранителни добавки – Iron Fitness е любимо място на софиянци.

Друг претендент за награда е Визайн Фитнес Пловдив, предпочитано място в един от най-красивите градове в България. Редица популярни личности заедно със стотици пловдивчани са сред редовните му посетители.

В голямата надпревара се включва и , Run and gain Fitness, които по нищо не отстъпват на конкуренцията. Локацията му е на едно от най-стратегическите места в близост до Борисовата градина и стадион „Васил Левски“, което го прави предпочитан избор на хиляди социянци.

Първи места ще бъдат раздадени в следните категории:

  • Дизайнерски фитнес
  • Иновативен фитнес
  • Фитнес на топ локации
  • Най добра фитнес верига
  • Най добра верига част от международен бранд
  • Най голям фитнес
  • Най добър фитнес бизнес клас
  • Най добър фитнес за дами и деца
  • Най добър фитнес треньорски екип и др.
    Водещи на събитието ще бъдат ивент мениджъра Николай Стоянов, както и познатият глас от Българско Национално Радио – Десислава Иванова. Водещите ще блестят на сцената, защото те ще греят в облекла на Ла Бонте и Андрюс.

Разбира се, какво е едно събитие без качествена музика? Именно за това, глас на сцената ще извият обичаната Невена Пейкова и Теодор. Двамата ще представят на събитието си и най-новите си музикални проекти, които да изпълнят на награждаването.

Но това далеч не е всичко.. Милениум Арт Ивент успя да предложи иновация и да включи в програмата на събитието „Мис Милениум Фитнес“ и „Мистър Милениум Фитнес“.

Журито ще бъде от професионални фитнес познавачи, а надпреварата ще бъде повече от ожесточена. Ще бъдат задавани забранени въпроси, така че – очаквайте неочакването.

Победителите ще получат ваучер на стойност 1500 лв за посещение на международното фитнес изложение ФИБО в Германия. Там, те ще могат да се представят пред рекламни агенти, които търсят нови лица за реклама.

Датата на събитието е 30 октомври, а локацията е Гранд Хотел Милениум. Наградите се организират от Милениум Арт Ивент.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »