Музикановини

Тениски с лика на Софи Маринова и автограф от нея? Ето как да поръчате /ВИЖ/

След по-малко от 40 дни ще бъде големият концерт на Софи Маринова в зала „Арена Армеец“, а както всички знаем, интересът към събитието е повече от голям. Нещо повече, дори бяха пуснати допълнителни билети в продажба, защото концертът се оказа събитието на годината!

Е, преди броени часове, в социалните мрежи на Софи Маринова се появиха лимитирани тениски, които всички почитатели на изпълнителката могат да поръчат в профилите на PR PREMIUM във Facebook и Instagram.

Тениските впечатляват с качество и атрактивен дизайн и са идеален аксесоар, с който няма как да останете незабелязани. Със сигурност ще се превърнат в абсолютен хит и са идеално допълнение към визията на всеки който е решил да отиде на участие на една от най-обичаните изпълнителки – Софи Маринова.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ REVOLUT ОТ ТУК – ЛИНК 1️⃣ Регистрирайте се през линка. 2️⃣ Преминете успешно верификацията на профила. 3️⃣ Допълнете новата си сметка като я свържете с друга ваша банкова карта. 4️⃣ Поръчайте физическа карта REVOLUT (прилага се такса за доставка). 5️⃣ Направете три плащания с виртуалната карта докато чакате физическата, всяко на стойност 5лв.

Моделите са унисекс и се предлагат във всякакви размери, а първите 100 поръчали ще получат автограф лично от Софи Маринова. Затова, не се колебайте и пишете на PR PREMIUM.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »