Музикановини

РОКСАНА СТРОИ ПАЛАТ /ВИДЕО/

Ромската Бионсе, която не спира да радва многобройните си почитатели с нови хитове, успя да изпълни една от заръките на своята майка.

Едно от нещата, които майката на певицата е искала за дъщеря си е да има собствен дом. Е, в социалните си мрежи, Роксана сподели кратко видео, което показва докъде е стигнал строителният процес.

По всичко личи че певицата се развива успешно както в професионален, така и в личен план. След като покори българската сцена, певицата е тотален хит в съседна Сърбия, както и в редица европейски държави.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ REVOLUT ОТ ТУК – ЛИНК 1️⃣ Регистрирайте се през линка. 2️⃣ Преминете успешно верификацията на профила. 3️⃣ Допълнете новата си сметка като я свържете с друга ваша банкова карта. 4️⃣ Поръчайте физическа карта REVOLUT (прилага се такса за доставка). 5️⃣ Направете три плащания с виртуалната карта докато чакате физическата, всяко на стойност 5лв.

РОКСАНА И АЗИС ЗАЕДНО ПРЕЗ ОКТОМВРИ

РОМСКИ БАЛ С УЧАСТИЕТО НА РОКСАНА

РОКСАНА СЪС САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ ВЪВ ВЕТОВО

Новият проект на Роксана „Мъж мечта“ се радва на одобрението на меломаните и дава заявка да се превърне в един от тоталните хитове на годината.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »