ЛичностиМузикановини

ИСКАТ ДА ГИ РАЗДЕЛЯТ АМА НЯМА! СОФИ МАРИНОВА И ТОДОРЕСКО СЕ ОТДАВАТ НА МОРСКИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ /ПОДРОБНОСТИ/

Голямата Софи Маринова безспорно е сред най-желаните изпълнители за клубни и концертни изяви това лято. Доказателство за това е пълният график на певицата, който сподели в социалните си мрежи.

ЕТО КОГО ЧАКАШЕ СОФИ МАРИНОВА

Само за месец юли, участията на Софи Маринова са 25, а интересът към нея е нестихващ..

Сега обаче, певицата има повод за радост, защото най-накрая от Англия дойде нейният приятел и PR Тодор Николов – Тодореско, който ще бъде с нея от 4-ти до 17-юли. Той ще бъде компания на Софи Маринова, нейният любим и антуражът на певицата. Двамата ще се отдадат на морски приключения, съчетани с клубните изяви на Софи.

VIVID – СМЕТКА С КЕШБЕК И МНОГО ОТСТЪПКИ – КЛИКНИ ТУК

Припомняме ви, че двамата са невероятно добър тандем, което поражда завист в колеги, колежки на Софи, както и сред хора в шоубизнеса, които неведнъж са се опитвали да ги скарат. Разбира се, това е невъзможно, защото двамата държат изключително много един на друг.

ЕТО КОЙ Е НЕОТЛЪЧНО ДО СОФИ МАРИНОВА

Сега, Софи Маринова и Тодореско ще обикалят заедно по участия, както и ще финализират подготовката за концерта 25 ГОДИНИ СОФИ МАРИНОВА НА СЦЕНА.

Новите музикални предложения на Софи Маринова се превърнаха в тотални хитове,“Гърмиш“ и „Ревнувам те“, а меломаните с нетърпение очакват нови проекти от своята любима изпълнителка.

ПРЕСЛАВА РАЗКРИ КАК СЕ Е ЗАПОЗНАЛА СЪС СОФИ МАРИНОВА

Снимка: Facebook страница на Софи Маринова

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »