Музикановини

Старт на нощният живот в Слънчев бряг с „The Corner Live Club“

Цяла плеяда фолк звезди ще събудят най-известния курорт в България от зимния му сън

Началото на летните купони в хитовия клуб ще бъде поставено на 20-ти май петък. Не една, а цели пет музикални звезди ще разгорещят страстите.

Петъчната нощ ще остане завинаги в историята на купоните с взривяващото представяне на VessoU, Диона и Лео

В събота вечер, партито ще бъде поверено в сигурните ръце на семейно дуо без аналог и конкуренция. Най-големият глас на българската поп-фолк сцена Тони Стораро ще пее за феновете си в тандем с по-малкия си син Емрах Стораро, които уверено крачи по пътя на татко си и на по-големия си брат Фики Стораро. Талантливият младеж, едва навършил 18 години, вече е любимец на публиката, а хитовете му следват един след друг.

Партитата започват този петък
Резервации за парти маратона този уикенд вече се приемат на тел.: 0888 33 55 88. Не вярваме някой да е забравил къде е мястото за страхотни ритми и дълги купони в Слънчев бряг, но все пак…. „The Corner Live Club“ се намира на централната алея, след хотел „Кубан“.

Датата на откриването не е избрана случайно. Любимата Ви парти дестинация отваря врати точно навреме за абитуриентските балове и първите горещи звездни нощи.

Пригответе се! Следващата седмица цяла плеяда поп-фолк звезди ще събудят Слънчев бряг от зимния му сън. Ариа и Константин, Десита, Лидия, Меди, Преслава и Алисия ще заредят нощите Ви с хитове и много добро настроение.

Това са гост изпълнителите до края на месеца

През лято 2021 „The Corner Live Club“ се утвърди като мястото, в което всички усещат туптящото сърце на нощния живот в Слънчев бряг. Заклетите фенове на купоните намираха тук пристан и достатъчно от всичко – музика, забавление, нови срещи, емоции, танци до зори и др.

И този сезон няма да е по-различен, категорични са от екипа. „Завръщаме се още по-добри, за да ви забавляваме всяка нощ, чак до сутринта“, обявиха от „The Corner Live Club“.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »