ЛичностиМузикановини

Кристиан Кирилов: Не планираме колаборации с Джулия (ИНТЕРВЮ)

Срещаме се с Кристиан Кирилов – актьор, инфлуенсър, мотиватор и на не последно място изгряващ поп-фолк изпълнител. Сварваме го в движение, както по-късно ще стане ясно още от първият въпрос, но въпреки това – открит, честен и позитивен, както го познаваме от изявите му по телевизията в последните 7 години.

Звездата на Кристиан Кирилов изгрява, като Митко в сериала “София Ден и Нощ”. И до днес не минава ден, в който почитатели да не се обръщат така към него. През 2015 година влиза в Топ 10 на “Най-красивите мъже на Европа”, а следващата – в Топ 10 на “Най-красивите мъже на България”. Носител е на призовете “Любима риалити звезда” и “Любим актьор”. През 2021 година е сред финалистите и на шоуто “Маскираният певец”.

През 2019 година записва първата си песен в дует със своята съпруга Джулия – “Ти си”, а след това двамата представят и “Ден и нощ”. Следват две години, в които Кристиян Кирилов твърдо залага на музиката – посещава уроци при музикален педагог, търси подходяща мелодия, за да я представи по най-добрия начин. След “Паля си цигара” изпълнителят работи вече и по следващия си музикален проект, с който ще атакува нощните клубове това лято.



Здравей, Крис. Как си, къде те сварвам?

Здравей, много ми е приятно. Сварваш ме в движение, по задачи. Динамичен човек съм и винаги има какво да свърша.


Буквално преди броени дни, ти пусна първият си проект като артист на фирма „Пайнер“, а именно „Паля си цигара“. Доволен ли си от успеха на парчето?

– Много съм доволен. Приятно изненадан съм, че получих такава голяма подкрепа. Не мога да се нарека “певец” или “актьор”. Наричам себе си “шоумен”, времената го изискват. Щастлив, че ме приемат във всяко мое амплоа.


Това далеч не е първият ти музикален проект. Ти представи „Ти си“ и „Ден и нощ“, които са в колаборация с твоята половинка в живота Джулия. Предстоят ли още дуети с нея?

– С Джулия вече имаме два доста успешни дуета. За момента общи проекти с нея не плануваме. Имам готово самостоятелно парче. Имам готов и дует. Ще бъде мъжки. С кого, няма да издам.. за сега. Всъщност, като се замисля може да се получи и хубаво трио. Пак няма да кажа с кого. (Смее се)


Ти си актьор, певец, инфлуенсър.. Как успяваш да съчетаеш всичко това?

– Когато правиш нещата с любов, желание или по народно му “мерак” – нещата се получават. Освен изброеното от теб се занимавам и с автомобили и кучета. Циркът е пълен, но съм щастлив от безупречният хаус.

Изминалите две години бяха трудни за човечеството и много хора загубиха фигурата си. Ти и Джулия обаче, не сте от тях. Разкажи ми, как успяхте да поддържате форма?

– С Джулия водим здравословен начин на живот. През пандемията не загубихме форма, защото преди, а и след нея ние просто живеем здравословно. Веднъж-два пъти в седмицата си позволяваме нещо не чак до толкова полезно. Но, като цяло сме здравословно фемили.


Да те върна отново на музикална вълна.. На какви парчета ще залагаш повече, самостоятелни или колаборации?

– Стилът е ясен. Харесвам по-ретро звучене и смислени текстове. Ще имам и самостоятелни и дуетни парчета. Но пак ти казвам – няма да издам с кого ще са те. (Смее се)


Как реши да се насочиш към музиката?

– Пея от малък. Като дете спечелих детски музикален конкурс “Към звездите” в град Шумен. Бях се насочил към актьорското майсторство, но реших, че вече съм добил достатъчно популярност, за да се насоча към музиката.



Защо избра поп-фолк жанра?

– Още от малък съм закърмен с тази музика. Знам, че всички казват така, но това е истината. Тя ми е на сърце.

Както вече всички знаем, ти си един от най-популярните актьори. Предстои ли да те видим и в такава светлина скоро или си се фокусирал изцяло върху музиката?

– Не съм фокусиран само върху музиката. А аванс ще ви издам, че ми предстоят две важни роли в два български филма. Ето, имаме новина.


Разкажи ми за емоцията в предаването „Маскираният певец“.. Какво бе чувството да си скрит зад маска и на голямата сцена?

– Честно казано подцених предаване. Първият епизод беше критичен за мен. Под маските имаме слушалка и микрофон, с който се свързваме с режисьора. Казах му “припадам, припадаам”. Изключително тежък костюм. За втори епизод се наложи да остлабна с 4 кг., за да се чувствам добре с костюма на Златния. За седмица трябваше да се подготвя достатъчно добре с представянето си и със свалянето на килограми. Иначе – уникална емоция. Тя се случва само веднъж.


На какво те научи живота до сега?

– Животът ме научи да бъда честен и добър с хората, дори когато те не са добри с мен. Научи ме на търпение и на компромиси. Животът просто е изграден от компромиси.


Съжаляваш ли за нещо?

– Разбира се. Едва ли има хора, които не съжаляват за нещо. Просто не си го признават. Съжалявам, че не съм направил дадено нещо по-добре. Или пък съжалявам за развалените си отношения с някои хора. Гледам да не се връщам толкова назад. Миналото, затова е минало. Защото е ми-на-ло.


Ако можеш да върнеш времето назад и да промениш нещо, би ли го направил?

– Да. Бих! И бих променил някои лоши събития в живота ми. Но, това няма как да стане.


Кога за последно плака от щастие?

– Много, много, много отдавна не съм плакал от щастие. Даже, като се замисля от щастие съм плакал само веднъж.



А от мъка?

– От мъка плача много често. Много често мога да се разчувствам. Например, ако видя някое страдащо куче – веднага се разплаквам, а след това се опитвам да помогна.


Опиши се с три думи.

– Упорит, амбициозен мотиватор.


Без какво не можеш?

– Не мога без много неща. Главно без любов.


Благодаря ти за страхотното интервю и ще очаквам следващите ти проекти с огромно нетърпение. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– За мен беше истинско удоволствие. Благодаря за тази покана. Пожелавам си здраве за семейството, приятелите ми и мен. Пожелавам здраве и на вашите читатели, да мечтаят и да работят за мечтите си и да не спират да вярват в себе си.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »