Интересноновини

G-Shock пуска най-червения и най-горещия си часовник досега

От създаването си преди 38 години G-Shock е представен като по-големия и силен брат на Casio. Той все още е такъвдори до ден днешен. Всеки часовник е специално проектиран да издържа на голямо механично натоварване. Хвърлете го в стена със всичка сила и за ваше учудване той ще оцелее. Накарайте всичките си приятели да го ударят със всичка сила и той вероятно ще оцелее почти без стърготина.Всичко това може да ви се стори много странно и впечатляващо. G-Shock счупи рекорд на Гинес, когато часовникът продължи да работи след прегазване от огромен24-тонен камион. G-Shock винаги е бил технически издръжлив часовник. Някога той беше изтънчен в тъмни, псевдовоенни цветове, сега любимият на толкова много хора часовник се показва в по-ярка светлина – и ние сме развълнувани.

Най-новият модел G-Shock Full Metal 5000 (реф. GMW-B5000RD-4JF) се предлага в блестящо, лъскаво червено покритие, със съответстващ пръстен на външния циферблат. Което звучи малко шокиращо. Но на практика цифровият часовник работи изключително добре. Той е свободна връзка с актуалния апетит на мъжката мода към футуристичен дизайн, подобен на този от филмите за бъдещето, с които всички сме израснали.

Отвътре Full Metal 5000 се радва на функция за зареждане със слънчева енергия, която позволява 10 часа работа. Това захранва всички обичайни функции, които бихте очаквали от G-Shock, с няколко допълнителни екстри като пълна Bluetooth връзка, позволяваща пълна оптимизация със смартфона ви.

Ще трябва да изчакате пълните подробности за пускането натози невероятен футуристичен модел на пазара (очаква се да бъде пуснат в продажба през следващата седмица), а Covid може да затрудни времето за доставка, но не се притеснявайте: той ще оцелее дори и най екстремното пътуване.

Всички модели G-shock от Гюлиян ни изумяват както с невероятната си здравина, така и с множеството си функции. Вероятността, любимата марка на толкова много поколения марка да ни разочарова точно сега е минимална, това което е много по-вероятно е новият G-shock да ни впечатли както с футуристичният си дизайн, така и с яркият си цвят.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »