Личностиновини

Анна Кръчмарова роди красиво момиче

Само преди броени дни, красивата и талантлива участничка в „Мастър Шеф“ Анна Кръчмарова, стана майка за трети път.

Анна Кръчмарова е по-популярна като Анна Стефанова, но през лятото тази година, родната красавица се омъжи и прие фамилията на своят съпруг.

Третата рожба на Анна Кръчмарова е момиченце, което ще носи името Йоана. Първите две деца на Анна са момчета, но ето че Мисис България Европа 2017 вече е горда майка и на момиченце. Йоана тежи 3 680 грама, и е висока 51 сантиметра.

Развълнуваната майка сподели два кадъра в социалните си мрежи, с които докосна своите приятели и последователи, които събраха голям брой харесвания и положителни коментари.

„Днес е вълшебен ден и дълго мечтан, защото се роди Йоана, добре дошла! Обичаме те, Мама и Тати. Специални благодарности на д-р Кирякова и екипа на неонатологията на болница Токуда“ – това гласи публикацията на Анна в социалните мрежи.

Припомняме ви, че Анна Кръчмарова стана носител на титлата „Мисис България Европа“, седем месеца след като роди своето второ дете. Анна бе върнала перфектната си фигура и успя да пребори конкурентките в Гибралтар през 2017 година.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »