новини

VOOM и COVID-19 мерки

Наред с влошаващата се пандемична обстановка в България и в Европа, правителствата предприеха нови мерки за справяне и овладяване на ситуацията с върлуващият COVID-19.

Разбира се, недоволни от новите рестрикции има много, както сред работещите в различни сфери, така и сред любителите на заведенията и нощният живот. Както стана ясно от проучвания през последните години, наргилетата станаха неизменна част на голям процент от заведенията в страна.

През първият тотален локдаун, редица любители на наргилета споделиха това, че освен срещите с приятели и забавленията в нощни клубове, едно от нещата които им е липсвало е именно наргиле.

Пандемията промени живота на всички ни и ни накара да се приобщим към „новото нормално“. Заради удобството си от това да имат наргиле в джоба си, все повече любители на наргилета избраха да ги заменят с електронни такива.

Един от най-добрите избори се оказаха електронните наргилета на световният гигант VOOM, а причините са няколко. Те предлагат богато разнообразие от вкусове и са без никотин, както и се предлагат във варианти от 500 и 1200 дръпвания. Електронните наргилета са оборудвани с батерия, достатъчна за да изхразходите съдържанието на контейнера с течност, както и има защита от изтичане на съдържанието. VOOM има над 28 потребителски патента, 25 дизайнерски патента, както и строг контрол върху качеството от VOOM LABS.

Можете да откриете VOOM в обектите на Техно Маркет, бензиностанции LUKOIL, Магазини Inmedio, обектите на 1 Minute и RELAY, както и навсякъде, където има стикери на VOOM.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »