Личностиновини

Онлайн предаването „От А до Я с Ая“ става все по-популярно

Новото предаване “От А до Я с Ая” на Мисис Бизнес България Ая Дажамбазова, набира скорост.

Самата Ая Джамбазова не е очаквала такъв успех, въпреки че има голям опит пред камера. Тя се е снимала в големи холивудски продукции под псевдонима Roselbell Rafferr, с големи холивудски звезди като Меган Фокс, Хироу Тифин, Тара Рийд, Райън Рейнолдс, Джереми Пивен, Долф Лундгрен, Бен Афлек, Джонат Рийс Майерс, Джош Хартнет и др. Има и роли в почти всички български сериали като “Откраднат живот”, “Съни бийч”, “Скъпи наследници” и др.

Затова, приема когато получава предложение от Business and Lifestyle TV да води предаване, защото смята, че може да се справи добре с опита, който има. Ая е един от успешните български модели в чужбина, снимана е за най- големите световни модни списания като Vogue, Elle, Harpers Bazaar, лице е на Phillips Sound Systems и др.

Дълго време води класацията на световния сайт за модели като най- красивият фото модел, задминавайки редица известни руски и латино модели. Ая, която е всъщност програмист по професия е завършила една от най- елитните математически гимназии, където неин учител е бил “учителят на народа” Теодоси Теодосиев, завършила е бакалавър по математика и информатика и магистър био и медицинска информатика в Софийски Университет и изкуствен интелект в Станфорд. След като завършва тя създава собствена ИТ компания – iArose Technologies, която беше номинирана за Forbes Business Awards тази година, след като миналата година Ая Джамбазова беше избрана за Бизнес Жена на годината.

Фирмата специализира в celebrity marketing, дигитален маркетинг, изработка на сайтове, оптимизация за youtube и google, youtube trending, influencer marketing. Клиенти на iArose Technologies са редица популярни световни личности, музиканти, певци, актьори, спортисти, инфлуенсъри и др, на които тя помага с цялостният дигитален имидж, популярност и моден стайлинг. Помага на певци и музиканти да застават на предни позиции в youtube trending, на бизнеси, компании и сайтове да застават на предни позиции в google, да развият своят бизнес, чрез дигитален маркетинг, инфлуенсър маркетинг и да достигнат до своите таргет клиенти. И както тя обича да казва “Няма компания, която да ви обещае, че ще застанете на първи позиции в google, но нямаме нито един клиент, за който да не сме го направили.” “От А до Я с Ая” е с бизнес и лайфстайл насоченост и всичко, което е в полза на обществото от А до Я. Ая кани в предаването си интересни личности, снима различни събития, засяга обществени въпроси и всичко интересно от А до Я.

Всеки, който иска може да участва като се обади или пише на контактите от youtube канала на предаването.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »