ЛичностиМузикановини

Тодореско: Страхотно беше на бала на Лоренцо! (ИНТЕРВЮ)

Днешното ми интервю е с PR-ът на Софи Маринова, а именно Тодор Николов- Тодореско. Какво сподели той пред мен и защо името му се забърка в скандал, прочете в следващите редове.

Тодореско, здравей. Благодаря ти че прие поканата ми за интервю. Първо искам да те попитам, как си, какво правиш?

– Здравей, благодаря много, чувствам се много добре, след диви и бурни нощи. Най-накрая съм си в Лондон и сега 10 дена ще си почина.

Преди броени дни, ти беше в България, за да бъдеш част от абитуриентският бал на Лоренцо. Кажи ми как изкара, добре ли беше купона?

– Купона беше на макс! За първи път си изкарахме толкова хубаво и може би, защото бяхме точно роднините на Софи и най-близките приятели. Забавляваме се на макс, всички бяха толкова мили и добри. Изкарахме си много хубаво, особено аз, в компанията на Преслава, Нелина, Лия и най-вече Софи и Лоренцо.

Докато беше в България какво успя да направиш?

– Ами като цяло от нощен живот не успях да направя нищо. Подписахме договорите със Софи, с който ми даде правомощията и тя като музикален продуцент ме направи изпълнителен продуцент на Lorenzo Music Bulgaria, което и е новото име на музикалната компания. По този начин, мога спокойно да представлявам Софи и Лоренцо и да вземам правилните решения. Също така, мога да отстоявам правата за всичко, което пускаме най-вече като видеоклипове и да мога спокойно да се боря да не се качват и копират наши музикални продукти.

Благодарение на твойте участия в телевизионни предавания, както и на платформата TikTok, ти стана изключително популярен. Разпознаваха ли те хората в България?

– Ооо да, аз самият чак се изненадах, че хората си ме разпознават много бързо. Дори се шегувахме със Софи, че до някъде колкото помага това да си разпознаваем, толкова и пречи. Давам ти пример с такситата в София . Наложи ми се да използвам 2-3 пъти такси за да свърша някой задачи и с отварянето на вратата, шофьора както говореше по телефона, изведнъж каза „Оо, затварям, че ще возя PR-а на Софи Маринова и за кратко разстояние, таксито ми излезе около 30лв. Другите пък ме разпознаваха от телевизията и там цените скачаха високо. Въпреки че имах шофьор, който ми беше осигурен от Софи, гледах да не притеснявам човека, но видях че трябва да си ползвам шофьора и така по-бързо и лесно успявах да си свърша задачите. Имаше и моменти, който бяха много мили от страна на магазини, правеха ми отстъпки. За мен беше много мило, пак ще ти дам пример в Paradise Mall, нещата струваха 290лв, но момчето което ми помагаше през цялото време да си купя нещата ми направи отстъпка от 290.лв на 180лв. Другия пример е татуса, който си направих с лика на Софи Маринова – цената беше доста висока, но си заслужава, защото това е най-доброто студио, в което ходят всички известни личности, а именно Ink Factory. се Тук е момента да благодаря на Георги Кръстев, който успя да направи този красив портрет на Софи. Отне ни общо 6-7 часа. Момчето работеше почти до полунощ, за да направи това хубаво произведение на моята ръка. Дори и там ми направиха доста голяма отстъпка от цената, която бе толкова голяма, че татуса излезе почти без пари.в Hotel Avenue в Студентски град, в който винаги обичам да отсядам когато съм в София, също получих голяма отстъпка благодарение на Марио Попов, който винаги се грижи за мен и Софи да бъдем добре обслужени и не ни липсва нищо. Бях обкръжен с хора, който ме обичат много и аз тях. Имаше и снимки с непознати по Витошка, но като цяло, срещнах само хубави хора.

Съвсем скоро се проведе поредното издание на „Sofia Pride“. Кажи ми, ти ЗА или ПРОТИВ провеждането на такъв тип събитие си?

– Ох, никога не съм ги обичал тези показни прайдове. На кого му е нужно да се показва и да се бори за някакви права, при положение че никой не се интересува какъв си и с кого живеш! Аз лично съм много против такива неща и никога не съм присъствал на такива събития. Няма и да присъствам! Аз дори не ходя и в гей клубове та какво остава на такива измислени събития.. Не искам никой да обидя, аз казвам моето си мнение – това което аз мисля и това което аз не бих направил.

За никого не е тайна, че ти вече си имал сключен брак с човек с твоят пол. Разкажи ми, как протича едно такова събитие и би ли се омъжил отново?

-На този етап не бих повторил тази глупост отново да се омъжа. С един брак не съм целял да покажа че съм се омъжил или да си правя пиар.. Направихме го защото той искаше, въпреки че аз бях против това. Нищо не се променя, освен че имаш един документ, който доказва че имаш брак с дадения човек и той може да има права да взема важни решения, ако случайно си в болница и трябва да се прави операция или подобни важни неща. Процедурата навсякаде е различна за сключване на еднополов брак. При нас бяха 2 интервюта да разкажем един за друг, адреса на който живеем дали ще е същия как и къде се запознахме и защо искаме да се омъжим. Всичко това протичаше по отделно един от друг и след като сравнят информацията на двамата. Ако всичко си съвпадне – бързо имаш дата за брак. Дадоха бързо дата за подписването, но си отнема дълго време – ние чакахме 2 месеца и това е като цяло.

Да те върна още веднъж на бала на Лоренцо.. Успя да се видиш с много колежки на Софи Маринова. Разкажи ми някаква забавна случка от бала.

– О, те всички случки бяха забавни, но нямам много спомени, защото бях прекалил с пиенето. Много се забавлявахме с Преслава, даже като си гледах клиповете след 2 дни и неможах да се позная.. С Нелина също много се забавлявах. Играхме с Ани Хоанг, Лия също с Роксана бяхме така една мощна групичка, която не седеше. Най-интересното беше, когато Роксана излезе да пее и каза че който не стане да танцува, секс да не види 5 години.. И като се обърнах да видя, всички бяха станали – нямаше един седнал. Леко ми стана смешно, че за секс братче, всички стават само и само, да не ги хаване клетвата (смее се)

Сега ще захвана една тема, за която се говори изключително много и се пишат какви ли не неща. Нещо повече, дори ти слагат думи в устата, които ти НЕ си казал. Кажи ми, каква е истината за Софи Маринова и инцидента с ръката ѝ?

– Това си е личен семеен проблем между тях. Всяко едно семейство си има спречквания, караници, но тук става въпрос между тях си за семен личен проблем. Много се изписа, че аз съм казал, че Софи Маринова е снимала за „Като две капки вода“, че е паднала от маса или от диван, но истината е, че никаде не съм казвал такива неща! Явно някой се е представил за PR-а на Софи и е дал фалшива информация. Целта вероятно е прикриване на случая, а и то е смешно да се казва, че е за „Като две капки вода“ се снимало клип, при положение че всички знаем че предаването отдавана е свършило. Имало е много случай на такива хора, които се представят за мениджъра на Софи Маринова или пиарът и че отговаря за участията ѝ. Слагат се цени без да знаем ние, но хората и собствениците веднага намират начин и се свързват с мен или със Софи и ми пращат чата и хронологията, която са водели с измисления пиар. Много пъти писах, че не е хубаво да лъжат и да се правят на някой! Това са хора, който са болни мозъци! Хора, който искат да изпъкнат с нещо, за да добият малко слава и внимание. Ние сме 3 човека, които работим със Софи Маринова. Мениджърката е Сашка Стоянова, която отговоря за участията на Софи. Дони Василева, която ни помага със статии и писане и пиарът аз, който се занимава с всичко остало и със социалните мрежи на Софи Маринова. Всичко свързано със Софи, медини общности като информация за дадени неща свързани около Софи – други няма и не работят с нас. Тук е и момента да кажа, че Софи все още не е давала никъде интервю за случката с ръката. Всички медии си пишат каквото на тях им удобно. Софи Маринова винаги е против това, да занимава хората с нейният личен живот . Винаги казва, ще има толкова по-сериозни проблеми в този живот, за които е по-важно да се пише, от колкото да натрапват моя личен живот.

Предполагам че със Софи Маринова изобщо не е скучно. Кажи ми, на какво се смяхте най-много докато беше ти в България?

– О, да така е тя. Освен че е толкова позитивна, с енергията която предава на всички ни, тя е и много добра в това, да разказва забавни случки. Винаги е забавно и усмихнато покрай Софи. Смяхме се за много неща, но те не са за разказване пред хората (смее се).

Успя да посетиш няколко участия със Софи Маринова, дори едно от тях бе в най-добрият нощен клуб в Югозападна България, а именно „Night Club The MOON“. Разкажи ми за впечатленията си от клуба.

– Това беше най незабравимата вечер. Тук е момента да благодаря на собственика Бисер, който ме посрещна като голяма звезда. Вниманието и отношението му беше уникално. Запозна ме с неговата съпруга. Толкова добри и мили хора, че няма как човек да не ги обича. Затова и клубът е винаги пълен до краен предел. А да не говорим, че персонала бяха на ниво – толкова мили, гостоприемни, внимателни и не само към нас, а и към клиентите. Охраната бяха много готини и добри момчета, с чувство за хумор. Клиентите са много добри, забавни, зареждащи с настроение. Личеше си че хората там знаят как да се забавляват. Нямаше бутаници или надменни хора със самочувствие. Всички бяха топ, ама топ! А за DJ-те , каквото и да кажа ще е малко. Това са най-добрите забавни и мили хора, който срещнах за първи път. Толкова са забавни, че няма как да не ги обича човек. Беше изписано на всички присъстващи клиенти, колко много ги обичат. Може би защото са много естествени, весели и забавни душички.

Обмисляш ли идеята, да се върнеш в България или живота в Англия ти харесва?

– Да, надявам всичко да стане много скоро и вече да съм си в България. Имам малко работа да довърша в Лондон и в най-скоро време, наистина се надявам да приключи всичко това и до 3-4 месеца вече да съм си в България

Какво би казал на себе си, ако можеше да се върнеш назад с 5 години?

– Че искам да съм си пак същия човек, който съм и сега. За никого не е тайна, че аз съм живял в едно малко но красиво село Морава. Липсва ми точно този сеслски живот, към който вече 20 години не ми остава време да се завърна, макари и за кратко. Искам да си припомня хубавите стари времена, спомените който са малко но хубави все Също така и училище което завърших в СУПЗ Село .Овчамогила това са нещата който искам да се върнат макар и за малко да усетя пак тези хубави моменти.

Има ли нещо за което съжаляваш?

– Има че нямах рамо и упора. Не можах да израсна като човек, да бъда учен, не че сега съм глупав и неграмотен. Тук е момента да благодаря на СУПЗ С.Овча могила, на всички учители, който бяха до мен и ме направиха този човек, който съм днес. Без тях, нямаше да съм днешния човек, който стой пред теб. Това е дом за социално слаби, но такъв ми бил късмет. Благодаря на всички тях, че и до ден днешен подържам връзка с всички учители – ДИРЕКТОР СОНЯ ЕНЧЕВА, НЕЛИ ВЕЛИКОВА, СТЕФКА ЙОРДАНОВА, АНТОАНЕТА ЙОРДАНОВА.

Какво се случи с албума на Софи Маринова? Знаеш че хората го очакват с огромно нетърпение..

– Ще му дойде времето и на него. Към момента е в застой, но ще дойде и този ден. Скоро всички ще може да му се радват слушат хубава музика

Кажи ми, предстои ли скоро Софи Маринова да представи нов музикален проект?

-Да, до края на месеца вече ще е факт новия проект. Топ дует с един много обичан изпълнител, а след това ще видим как ще поднесем и другите проекти, които са готови и в очакване да ги пуснем поетапно.

Тодореско, благодаря ти за страхотното интервю и за това, че ми отговори и беше искрен. Пожелавам ти да си жив и здрав, все така забавен и успешен. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Да са живи и здрави, да се обичат и да бъдат добри един към друг, защото добротата ще спаси светът

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »