Изпълнителите оправиха предизвикателство към потребителите на TikTok

Само преди броени дни новото попълнение в каталога на „Фентъзи Груп Медия“ – Яна и гласовитият Румен Борилов представиха първия си общ дуетен проект – „Най-добър приятел“. Няколко часа след премиерата си в YouTube, видеото директно скочи в трендинг класацията „Набиращи популярност“ на най-популярната платформа за видеосподеляне, което само по себе си означава, че интересът от страна на меломаните е голям.

Сингълът попадна и в една от най-нашумелите социални мрежи – TikTok. Именно там Яна и Румен Борилов отправиха предизвикателство към потребителите на мобилното приложение.

Желаещите да участват в предизвикателството на Яна и нейните музикални продуценти от „Фентъзи Груп Медия“, трябва да заснемат кратко видео върху песента на фолк звездата и да влезнат в ролята на Румен Борилов, като изпеят неговата част от припева към „Най-добър приятел“.

„Предизвикваме Ви да влезете в ролята на Румен Борилов и да станете новата дуетна половинка Яна. Направете дует на това #TikTok видео и изпейте частта на Румен. С интерес очакваме Вашите импровизации!“ – написаха от „Фентъзи Груп Медия“ във Фейсбук.

Ето го и самото видео, на което потребителите в социалната мрежа да направят своя виртуален дует с Яна:

@fantasygroup_media

Предизвикваме Ви да влезете в ролята на Румен Борилов и да станете новата дуетна половинка Яна. ❤️ Направете #дует на това видео. 🎤 #fypシ #Duet

♬ original sound – Fantasy Group Media

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »