Личностиновини

Запознайте се с младата гримьорка Никол Бойчева

„Гримът е моята суперсила“


„Ако те кара да се чувстваш добре, направи го!“

Младост, красота, професионализъм, отдаденост, страст – това са само част от думите, с които можем да определим младата гримьорка, Никол Бойчева. С открит интерес наблюдаваме снимките в нейната медия – красива дама със съвършен грим, изпипан до последния детайл и широка усмивка, грееща на лицето ѝ.

Никол е втора година студент в един от най-престижните университети в България – Нов Български Университет. Как съчетава образованието с работата, какви предизвикателства среща по пътя в кариерата си и други интересни факти от професионалния ѝ живот ще разберете в следната статия.

Никол е един обикновен човек. Никога не е смятала себе си за нещо повече от другите. Тя е една много цветна личност, с изключително много интереси и мечти, както си личи от гримовете, които прави.

Създаването на NSB Beauty крие много интересна история. Самата инстаграм страница @_nsb_beauty_, е създадена в началото на първата Ковид карантина(2020г.). Тогава Никол решила да покаже публично страстта си към грима. Тъй като разполагала с много свободно време, е имала възможност да изпробва някои нови неща, както и да експериментира с многообразни визии. Така стремежът ѝ да става по-добра се усилвал с всяка следваща визия. „Опитвах се да усъвършенствам уменията си, да изпробвам нови техники и многобройни цветове. От там много хора се свързаха с мен, за да направя техния дневен или арт грим.“.

Любовта и страстта на госпожица Бойчева към грима се появили преди няколко години. Както всички нас, тя е започнала да учи как да се гримира от клипове в YouTube и статии в различни женски списания. И като всяко начало – не е било лесно и не винаги грима е изглеждал добре. Тя споделя, че чрез грима, успява да покажа себе си и колко цветна личност е. Рисуването върху лицето ѝ и експериментирането с различни визии, помага на вътрешното ѝ Аз да излезе наяве. Професионално започнала да се занимава с грим със започването на пандемията миналата година. Тогава е намерила време да преоткрие себе си и своята любов към грима.

Предизвикателствата в нейната професия не спират. Никол все още се бори с това да пробие в сферата на гримьорството, но колкото и препятствия да срещне по пътя към успеха, не смята да се отказва.
Талантът и меракът в работата на гримьора вървят ръка за ръка. Бойчева смята себе си за талантлива личност, защото се учи бързо. От дете проявява творчески заложби – рисува добре и обича да твори различни неща с ръцете си.


За талантливата гримьорка работата е удоволствие. Тя може да направи от всеки грим изкуство и да накара всеки неин клиент да се почувства специален и да получи грима, за който винаги си е мечтал, дори и по-добър. Тя е амбициозна, млада и готова за нови предизвикателства.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »