Музикановини

Емануела: Простоянно обсъждам нови идеи с екипа ми! (ИНТЕРВЮ)


Днешното ми интервю е с една от най-големите звезди в поп-фолка и една от най-красивите жени в България, а именно Емануела. Тя е певицата, която винаги казва това което мисли и не обича да държи устата си затворена. Тя е хитова, тя успешна, тя е Емануела! Какво сподели тя пред мен, можете да прочетете в следващите редове.

Емануела, здравей. Първо, за мен е чест че мога да взема интервю от звезда като теб. Как си, къде те сварвам?

– Здравей, благодаря, чувствам се прекрасно. Намирам се удома.

Ти си един от малкото артисти в България, които не държат устите си затворени за нищо, а казват нещата такива, каквито са. Винаги ли си била такава?

– Такава съм от малка. Така са ме възпитали баба ми и дядо ми. Бих казала, че не обичам лъжата и неправдата и винаги съм смятала, че нещата трябва да се наричат с истинските им имена.

Откакто си част от музикална компания „Пайнер“, ти вдигна нивото на продукцията си още по-високо и нямаш слаб проект. В момента си един от най-успешните български изпълнители. Графикът ти за участия е бил винаги пълен. Как си обясняваш целият този успех.



– Не съм спирала да работя. Аз и екипът ми постоянно обсъждаме нови неща, нови песни, нови клипове, нови идеи.  Успеха идва с много постоянство и много труд.

Промяна на цвета на косата ти от черно към русо, знаеш че раздели феновете на два отбора. Едните те харесват черна, а другите – руса. Ти си блондинка по рождение, но.. Ще има ли завръщане към черният цвят в косите?

– Трябва дя има разнообразие.



Феновете са в трепетно очакване на предстоящия ти проект, който е със заглавие „Направо в коша“. Скоро ли се очаква да бъде премиерата му или на този етап, все още не?

– Тази песен стана най-чаканата моя песен.  Предстои много скоро.

На първо място искам да изразя възхищението си от теб като един от най-успешните български изпълнители. Ти обаче си и невероятен родител, който се грижи за двете си деца. Преди да затворят клубовете, графикът ти бе пълен с участия. Сега обаче, имаш повече време да прекараш с децата си. Кажи ми, как се отразява това, че всичко е затворено на малкият и на големият ти син?

– Аз и преди прекарвах времето си основно с децата, така че в това отношение, нищо не се е променило. Нашите участия са късно вечер, време в което Мити вече ляга да спи, а аз не обичам да спя до късно. Така че, денем сме си заедно – четем, пишем, учим. Баткото е голям вече, той си е самостоятелен. А що се отнася до самата ситуация – тя за всички беше странна в началото.

Тази година, какво могат да очакват феновете ти – повече самостоятелни парчета или изненадващи колаборации?

– Не се ангажирам да кажа. Дори самата аз не знам какво ще ми хрумне да направя.



Миналата година, в свое интервю пред мен, Джордан разкри че с удоволствие би направил още един дует с теб, а защо не и цял албум. Как ти звучи тази идея и как си обясняваш това, че сте невероятен тандем.

– Да, нашите дуети винаги се получават много добре. Може би се дължи на това, че си пасваме чудесно и че сме приятели от много дълго време.



Наред с положителните страни на известността и популярността, ръка за ръка вървят и лошите такива. От доста време, ти си жертва на един твой почитател (ако мога да го нарека така), който не спира да те тормози както по участия, така и в социалните мрежи. Неотдавна дори, ти сподели пост, в който показваш че е открил номера ти и е започнал да ти досажда и по телефона.. Престана ли да те тормози или продължава?

–  Все още продължава, имам чувството, че това няма край. Нашата мила родна  полиция, не може да го намери. И това ми е адски странно, при положение, че той не спира да пише коментари, да звъни и т.н. Сериозно се притеснявам да не стане някоя беля, докато тромавата ни система си „свърши работата“.

Освен невероятен музикант, ти си един изключително успешен риалити участник. Участвала си във форматите „Къртицата“, „Vip Brother“ и в специалното издание „Big Brother: Most Wanted“. Би ли се впуснала отново в подобно предизвикателство?

– Мисля, че тези ми бяха достатъчни. (смее се) Ако се впусна пак в нещо такова, ще бъде много специално и интересно – имам една идея, но няма да издавам засега.

Емануела, благодаря ти за страхотното интервю. Пожелавам ти да бъдеш винаги себе си и да не се променяш. Какво си пожелаваш ти самата и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Пожелавам си здраве. На теб и на твойте читатели пожелавам същото и не спирайте да бъдете позитивни и усмихнати.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »