Личностиновини

ЗВЕЗДНАТА КОНСУЛТАНКА ЗАРА АТАНАСОВА РАЗКАЗВА ЗА ЖИВОТА СИ В КНИГА




Звездата консултантка Зара Атанасова разказва живота си в биографична книга . Консултантката е почти готова с книгата и съвсем скоро предстои да излезе на книжният пазар.


Историята на Зара Атанасова никак не е розова. Блондинката започва борба за живота си, още след първите минути от нейното раждане. Тя е изхвърлена в кошче за боклук и забравена от лекарите. Благодарение на медицинска сестра,която чула плачещ глас, Зара била намерена и живота и продължил.


В биографичната си книга, Зара разказва цялата си история- без скрити тайни. Там тя споделя,че е инвитро дете и никога не е знаела,кой е биологичният и баща.


„Най-голямата ми болка е, че не познавам биологичния си баща. Всяко дете има нужда от бащина обич, независимо на каква възраст е. За жалост самата аз никога не успях да изживея тази любов и подкрепа през годините. Точно това е причината да започна работа като частен детектив. Това беше детската ми мечта. Исках да открия баща си и роднините си от негова страна“– сподели наскоро Зара в интервю.


Въпреки ускорената работа,която върши в момента, консултантката не спира да се захваща с нови неща. Едно от най-новите неща с които се захвана е бокса. Красавицата споделя,че отдавна е имала намерения да се запише на бокс, тъй като много харесвала този вид спорт.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »