Рита е новият артист в музикалния лейбъл на Силвър

Рита е новото лице на музикална компания „Фентъзи Груп Медия“

Със своята екзотична визия на изкусителка и секси глас, тепърва прохождащата в музикалния бизнес изпълнителка, привлича новите си продуценти от музикалния лейбъл на Силвестър Матеев-Силвър – „Fantasy Group Media“. Без никакво колебание двете страни подписват договор и в съвсем скоро време се очаква премиерата на дебютния проект на Рита в YouTube канала на продуцентите й.

Новината, че Рита е новото лице на „Фентъзи Груп Медия“ идва от самите тях, които в социалните мрежи споделиха следното: „Неделя е! Ии.. ако не сега, то кога да ви съобщим, че нашият каталог се увеличава с още един талантлив и забележете – доста секси кадър.. Щастливи сме на Вашето внимание да представим – Рита!“.

От своя страна сексапилната красавица пише в профилите си в Инстаграм и Фейсбук следното: „Щастлива съм от факта, че вече съм част от музикалния лейбъл „Fantasy Group Media“! Изненадите, които съм Ви приготвила заедно с екипа на музикалната компания предстоят. Нямам търпение да се появят на бял свят. Очаквайте!“.

Можем само да гадаем на какво звучене ще заложи Рита за своя първи музикален проект и кога ще се появи той, тъй като за момента няма отговор на тези въпроси, а може би певицата и продуцентите й се решили да запазят това в тайна, за да бъде изненада за меломаните – предстои да разберем.

Снимки: Виктория Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »