Музикановини

Ето как може да спечелите календар от Галена

Мегазвездата на музикална компания „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Галена, може да се похвали с официален YouTube канал.

В него, премиера ще направи втората част на проекта „Да си тук“ на Меди, а меломаните правят догадки дали парчето на Галена ще е самостоятелно, а Меди ще вземе участие само във видеото или двамата ще представят така дългоочакваната колаборация. Припомняме Ви, че феновете на поп-фолка изключително много желаят двамата най-добри да направят колаборация, а дали това ще се случи, предстои да разберем.

Обичаната изпълнителка сподели в социалните си мрежи, че ще бъдат изтеглени 100 човека, които са се абонирали за канала ѝ в YouTube, които ще получат календари.

Разбира се, календари ще има за всички които искат, когато противоепидемичните мерки се разхлабят и отново ще бъдат отворени клубовете.

Галена е изпълнителката с най-голяма фенска аудитория и може да бъде много доволна от този факт. Година след година, проект след проект, хит след хит, Галена надграждаше себе си и вдигаше летвата все по-високо. Винаги хитова, винаги различна, Галена е била и винаги ще бъде номер едно!

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »