Музикановини

Емилия се впусна в ново предизвикателство

Мегазвездата на поп-фолка Емилия, сподели с многобройните си почитатели в социалните мрежи, че се е впуснала в два проекта.

Ето какво сподели любимата изпълнителка:

След първите дни на новата година,бях поканена от Агент Тенев да участвам в два интересни за мен проекта,заедно с Маргарита Хранова,Орлин Горанов,Теодосии Спасов,Кристина Димитрова,Васил Петров,Панайот Панайотов,Сандра Александрова и Хилда Казасян.Записахме две песни.Едната песен е по случай 50ят юбилей на най-слушаните през годините програми на БНР “Хоризонт” и “Христо Ботев”,която от 4 януари вече е в ефира на радиостанциите.Юбилейната композиция е на Стефан Димитров и аранжимент на Артур Надосян,а стиховете са дело на Агент Тенев.Втората песен е със социална тематика за нея ще ви споделя когато му дойде времето.Към нея ще има и видеоверсия,която ще ви представя много скоро.Дано и на вас в началото на новата година са ви се случили хубави неща,ако ли не,дано щастливите дни предстоят в живота ни.

Меломаните нямат търпение да видят и чуят какво е записала Емилия, както и нашият екип. Едно е сигурно, Емилия може да си позволи да пее всякакъв стил музика заради неподражаемият си талант, заради който, феновете я определят като шевицата с ангелски глас.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »