Под светлините на прожекторите

Диона с предложение за брак от Торино! Прие ли певицата?

Изненадващо предложение за брак направи Тодор Димитров-Торино на своята нова изгора

Новината за предложението за брак дойде от самите тях – новата светска двойка Диона и Торино. Изпълнителите определено успяха да грабнат вниманието на последователите си в социалните мрежи чрез снимка, на която виждаме как Торино е паднал на колене, а самата Диона грее от радост.

„Казах „Да““ – написа настоящата чалга звезда под фотото, а любимият й отговори със следното – „Изгоря“.

Снимки: Диона/Инстаграм

В последствие обаче се оказа, че изпълнителите правят реклама чрез продуктово позициониране на вейпинг продукт, съдържащ силно пристрастяващ никотин.

Все пак част от последователите на Диона се хванаха на въдицата и пожелаха семейно щастие на двамата влюбени. „Честито, страхотни сте!“, „Ех, как ми се ходи на сватба..“, „И аз искам на сватба, чакам покана“ – гласят част от коментарите на заблудените фенове.

Припомнете си, че в началото на месец Декември на 2020 година, Диона и Торино разкриха отношенията си публично след месеци пазене на тайна. Отговорен за събирането на влюбените гълъбчета пък е влогърът Алпер Чочев, който Диона определя като „виновник“ за хубавите мигове, които преживява в момента.

tzagorchev

Таню Загорчев е нов автор в HotPressBG и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и BgVipNews.eu За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »