Музикановини

Питон влезе в двигателя, провали снимките на новото видео на Цветина



Пет метра питон забавил с цели пет часа снимките на новото видео на Цветина.

Цветина представи най-новият си проект,озаглавен „Нарцис“ в колаборация с Тони. Изпълнителката за пореден път избяга от актуалното и не направи колаборация с много известен изпълнител-като повечето и колежки,а реши да експериментира с млад изпълнител- постигнал огромен успех с дебютното си парче.
„С кого да си партнирам в проекта – беше много трудна задача за мен. Дълго време го мислих и се спрях на Тони. Мисля,че не е важно колко известен е изпълнителят с когото правиш дует или колаборация,а колко си „отиват“ вашите гласове.Това играе голяма роля за успеха на проекта- който видимо е много добър до този момент.“-споделя Цветина.
През последните четири години Цветина си партнираше с различни музикални компании, но предпочете да се развива като самопродуциращсе изпълнител. За никого не е тайна,че тя сама пише текстовете си,изявява се като сценарист на видеоклиповете си и активно участва в създаването на музиката.


С този проект Цветина официално обяви,че е самопродуциращ се изпълнител и няма договор с никоя музикална компания.


„Никога не съм имала договор с която и да е била музикална компания. Партнирали сме си,но договор не е имало. Благодарна съм на всички телевизии с които съм работила през годините и се радвам,че съм имала тази възможност.Но мисля,че се чувствам готова да продължа сама.“-споделя изпълнителката.


Интересна случка имала изпълнителката в деня на заснемането на видеоклипа.
Пет метровият питон, който използвали за видеоклипа на песента „Нарцис“ влезнал в двигателят на Ферарито – което също използвали за видеоклипа. Точно това забавило снимките с цели пет часа. Изпълнителката организирала всички 41 човека , които участвали във видеото да идват през определен интервал от време, за да няма струпвания,но заради тази неловка ситуация всички се събрали, имало доста хора които се страхували от змии и точно това породило паника у повечето хора. Ферарито било качено на пътна помощ,където го закарали в сервиз и там извадили змията от двигателят.


„Доста фрапантно и неочаквано беше за всички нас, ситуацията която се случи по време на снимките на новият ми проект – „Нарцис“ . Питона беше доста тежък и дори човека,който се грижеше за нея неможа да я извади. Змията влезе през гумата, нави се и влезе в двигателят. Видяхме,че сме безсилни и неможем да я извадим сами, затова започнахме снимките на видеото във Ферарито,а змията си беше в двигателят. Повечето участници се страхуваха,но всеки показа професионализъм и успешно заснехме всички кадри“ – споделя Цветина.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »