Виж новогодишният концерт на Роксана

След като лоши хора се опитаха за подлеят вода на Роксана, ето че новогодишният концерт на красивата и талантлива изпълнителка отново е наличен в официалния YouTube канал на гласовитата Роксана.

Музикантите, които взеха участие в новогодишният концерт на Роксана са Пайчос Груп и Джамбо Агушеви Орчестра. Гост музиканти са Даниел Димитров на клавир, Алберто Кинг на цигулка, Георги Бурето – кларинет, а за бек вокалите се грижеха Деми Демиров и Сашо Борисов.

За грима и косите си, Роксана се довери на Цецо Андреев и Момчил Спасов. За невероятната си визия, Роксана се довери на София Борисова и “Романтика Фешън”.

Балет “Балкански огън” с хореограф Кристиан Костов, допринасят за доброто настроение.

Декорът е дело на Костадинка Ив. Гатова. ТИ ЕЙЧ СИ ЕООД са се погрижили за озвучаването, осветлението, монитори и видео стени.

Йордан Петков е режисьор на концерта на Роксана.

Песните, които можете да чуете в новогодишният концерт са “Matia mou omorfa”, “Kemano Bashal”, “Tu sian mu kamlipe”, “Rodila se mala lepotica”, “Sine moj”, “Chai shukarie”, “Mig mig”, “Kurke biaveste”, “Имала майка”, “Кралица” и инструментал от големите Пайчос Груп.

Можете да намерите и отделните изпълнения в “Плейлисти”-те на YouTube канала на Роксана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »