Личностиновини

Мисис България Роксана Кирилова и мандра” Железница” в благотворителна Коледна акция (СНИМКИ)

В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово, Мисис България Роксана Кирилова и мандра” Железница” отново станаха символ на човечността и отзивчивостта в името на доброто.

Те организираха благотворителна акция към кризисният център на фондация П.У.Л.С в гр.Перник, в който дариха едни от най-ценните и нужни хранителни продукти-кисело мляко и сирене.

За жените и децата, минали през домашното насилие и потърсили помощ в Центъра, това е повече от Коледен подарък. За тях това е израз на надежда, оптимизъм, вяра и отношение, че въпреки всичко Витлеемската звезда свети и за тях.

Името на Мисис България Роксана Кирилова се свързва с различни стойностни социални каузи, а тази дейност тя е превърнала в свое призвание.

Въпреки всичко, тя не можа да скрие сълзите си, получавайки Благодарствена грамота от мандра “Железница”, за подкрепата и приноса в посока позитивна промяна на нагласите на нашето общество, връчена от председателя на Фондация”П.У.Л.С” Екатерина Велева.

За нея това е най-ценният подарък-признателността и благодарността!

Красавицата не пропуска благотворителните кампании на Фондация ”Мечта за дете”, участвала е в първата благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната кауза „Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в кампанията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни продукти и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многобройни подаръци. Последното й впечатляващо участие бе в най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure.

Роксана Кирилова е носителка е на наградите „Business and Fashion Woman“ от „Business & Fashion Awards“, „Бизнес дама на годината” в категория „Благотворителност” и др.

Мандра”Железница” произвежда от чисто краве мляко и българска закваска, без примеси, растителни мазнини и вредни добавки сирене и кисело мляко изцяло подходящи за развитието и здравето на децата. Едни от най-натуралните и качествени продукти на българският пазар. www.jeleznicamilk.com

Мандрата се намира в полите на “Витоша”. Перфектното съчетание на природа и чистотата на атмосферата.

Мандрата не разчита само на природните дадености.

Ежедневно работи и усъвършенства технологията на производство.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »