Музика

Роксана и Ваня Лактош блестят на сцената на „Grand Parada“

Трудната за всички 2020-та година, се оказа изключително успешна за мегазвездата Роксана. Тя може да се похвали с цели три тотални хита и огромен интерес към себе си.

Огромен интерес проявиха и от съседна Сърбия, където певицата ще гостува на една от най-гледаните музикални телевизии „GRAND“, а предаването в което гостува е „GRAND PARADA“.

Причината за интересът на Балканите към Роксана е нейната колаборация с популярният сръбски изпълнител Ваня Лакатош, с който представиха дуетът си „Kazna“. По всичко личи че тази песен ще се наложи като един истински балкански хит.

Докато бе в гримьорната на телевизия „GRAND“, певицата се излъчваше на живо в официалната си си Фейсбук страница. Тя сподели че се радва много, защото да бъде на сцената на „GRAND“, за нея е било една мечта, която се реализира. Роксана сподели още че много се вълнува, защото не представя само себе си, а и цяла България. Изпълнителката допълни още, че се радва на огромният интерес и успех на „Кралица“. Въпреки че се опитаха да ѝ подлеят вода и да качват песента в много канали – цели 32, „Кралица“ продължава да приковава интереса на меломаните.

Докато бе в гримьорните, взеха интервюта от Роксана различни сръбски медии, а въпросите бяха много инъересни. Един от тях бе за любимата звезда на Роксана, а тя с радост отговори че това е Marija Šerifovic. Дори записа поздрав за нея.

Всички бяха удивени от невероятният талант на Роксана по време на репетициите, а освен „Kazna“, тя изпя и нещо друго, но какво – остава загадка и си остава зад кулисите на „GRAND PARADA“

Нямаме търпение предаването с участието на Роксана и Ваня Лакатош да бъде излъчено, а това ще се случи в началото на 2021-ва година. По този начин, Роксана изпраща ударно 2020-та година и започва още по-ударно 2021-ва.

Петър Ангелов

Петър Ангелов е собственик на сайта HotPressBG и е редактор в редица онлайн медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »